ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ 1-0

Πρώτη νίκη για τους Παίδες της ΕΠΣΛ

ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1

Δημοσίευση: 13 Νοε 2008 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
 Αυτή τη φορά τα πράγματα ήρθαν αντίστροφα για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ που υποδέχθηκαν χθες στη Νεάπολη τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της Μαγνησίας, καθώς οι Παίδες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη έστω και με το φτωχό 1-0, ενώ οι Νέοι αρκέστηκαν σε ισοπαλία 1-1.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Καρδίτσα η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ αν και δύσκολα πήρε την πολυπόθητη νίκη. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Τσένος στο 66’ με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Η ομάδα της Λάρισας είχε την υπεροχή των κινήσεων καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη πιο εύκολα αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ειδικά στο α’ ημίχρονο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στο 3ο λεπτό μετά από ωραία επιθετική ενέργεια των Τσένου-Διβανέ-Βούζα ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα όμως ο πρώτος δεν κατάφερε με το κεφάλι και ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 16’ μετά από σουτ του Βούζα και ασθενή απόκρουση του Θεοδωρίδη ο Ζησάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας με αυτοθυσία έδιωξε σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η Λάρισα διατήρησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε πίεσε τον αντίπαλό της χωρίς ουσιαστικά η ίδια να τεθεί σε κίνδυνο και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 57’ όταν ο Τσένος επωφελήθηκε από λάθος της αντίπαλης άμυνας και από πολύ καλή θέση επιχείρησε σουτ για να διώξει πάνω στη γραμμή με τα πόδια αμυνόμενος των φιλοξενουμένων.
Τελικά η δικαίωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 66’ με τον Τσένο που ξεχώρισε από την ομάδα της Λάρισας και ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρίδη.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μητσόπουλος, Παναγιώτου (73’ Τόλιας), Τζιώλης, Γκαραγκούνης, Περήφανος, Κουσιώρας, Βούζας, Χάμος, Ζησάκης (55’ Φλέγγας), Διβανές, Τσένος.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Μαρμαρινός, Δεληγιάννης, Παπαϊωάννου (43’ Αλεξίου), Μπαλαμώτης, Πολυβρόχος, Λέτσιος (72’ Λινάρδος), Αργύρης, Αραμπατζής, Κοντοθανάσης, Παπαδημητρίου (77’ Κανταρτζής).
ΟΙ ΝΕΟΙ
Μακριά από τον καλό της εαυτό η χθεσινή ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ δεν έμοιαζε σε τίποτα την ομάδα που στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχε συντρίψει με 7-0 την Καρδίτσα.
Οι Λαρισαίοι δεν είχαν τη ζωντάνια που έπρεπε αφού οι περισσότεροι έδειχναν καταπονημένοι. Μάλιστα αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά μεταξύ των ανθρώπων της ΕΠΣΛ ήταν ότι πολλοί παίκτες συμμετείχαν την προηγουμένη δηλαδή προχθές στις προπονήσεις των σωματείων τους και επομένως δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους αφού αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν η ομάδα του Βόλου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες και απείλησαν την εστία της Λάρισας που είχε ωστόσο σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Γούπο ο οποίος «καθάρισε» πολλές φάσεις.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Λαρισαίους που μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι (το οποίο οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα) όταν ο Φιλιππούλης ανετράπη εντός περιοχής από τον Αρβανίτη και ο Κολοβέτσιος με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-0.
Οι χαρές και τα πανηγύρια ωστόσο δεν κράτησαν πολύ για τους γηπεδούχους αφού η ομάδα του Βόλου με τον «δαιμόνιο» Σφάκα ισοφάρισε σε 1-1 στο 18’.
Οι Λαρισαίοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα στα επόμενα λεπτά όμως τόσο το σουτ του Κοκόμπελη στο 26’ κατέληξε κόρνερ με τη βοήθεια του τερματοφύλακα και της οριζόντιας δοκού όσο και στο 28’ το κοντινό πλασέ του Φιλιππούλη από θέση τετ α τετ πέρασε άουτ.
Από ‘κει και πέρα ο Βόλος άρχισε να απειλεί την εστία της Λάρισας και στο 30’ στο 33’ και στο 36’ έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σφάκα με κυριότερη την τελευταία όταν ο επιθετικός των φιλοξενουμένων μόνος απέναντι στον Γούπο πλάσαρε προς έκπληξη όλων άουτ.
Κάτι ανάλογο συνέβη και στις αρχές του β’ ημιχρόνου, όταν ο Περεντίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γούπο όμως ο τερματοφύλακας της Λάρισας επενέβη σωτήρια, ενώ στο 61’ το κοντινό πλασέ του Σπύρου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή της Λάρισας στην επανάληψη καταγράφηκε στο 64’ όταν ένα μακρινό φάουλ του Φιλιππούλη παρά λίγο να βρει στόχο, ενώ στο 65’ ξανά ο Σφάκας ξέφυγε στην αντεπίθεση όμως ο Γούπος για μία ακόμα φορά αντέδρασε σωστά.
Μία πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους είχε στο 77’ ο Νάνος που θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, δεν εκτίμησε ωστόσο σωστά τη φάση ενώ στο 90’ ο Βόλος θα μπορούσε να φύγει νικητής όταν μετά τη σέντρα του Αλεξίου ο Λινάρδος με κοντινή κεφαλιά στην καρδιά της Λαρισινής άμυνας σημάδεψε άουτ.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια διηύθυναν με επιτυχία οι Θεσσαλονικείς κ. Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Μαμαλούγκας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Καραγιάννης, Κολοβέτσιος, Καρατέεφ (33’ Ζαφειράκης), Μπουρουζήκας (58’ λ.τ. Μαντζιώκας), Ρέντζας (46’ λ.τ. Συκιώτης), Νάνος, Κοκόμπελης, Λύτρας, Σιατραβάνης, Φιλιππούλης.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κεφαλάς, Σπύρου, Δημητριάδης, Ζαρίφης, Χολέβας, Φλατζηκιώτης, Περεντίδης (54’ Ναουμίδης), Κωνσταντάκος, Σφάκας, Αρβανίτης (90’+1’ Κόκκας), Χατζητρακόσιας (78’ Χατζάκος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass