ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Μια παρουσίαση, σκέτη... τρέλα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΥΟΛΣ ΛΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2008 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Σε ρυθμούς... πρώτης νίκης κινείται η Ολύμπια παρά το γεγονός πως πέρασαν ήδη τρεις ημέρες από το ματς με τα Τρίκαλα. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως στη χθεσινή εκδήλωση, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας οι παίκτες ήταν μέσα στην τρελή... χαρά και φυσικά αυτό δείχνει το πόσο θετικό είναι το κλίμα στους «πορτοκαλί».  Η εκδήλωση - η οποία έγινε μπροστά στην είσοδο του καταστήματος «intersport» είχε τη μορφή γιορτής που κράτησε παραπάνω από μια ώρα. Σε αυτήν δεκάδες πολίτες πήραν μέρος στο διαγωνισμό βολών (που χάριζε μάλιστα και εισιτήρια για τους αγώνες), είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες αλλά και να πάρουν αρκετά αυτόγραφα. Από τη μεριά τους οι αθλητές της λαρισινής ομάδας έδειξαν να το διασκεδάζουν απόλυτα και να υπόσχονται ανάλογη... ενέργεια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
ΜΑΛΑΚΟΣ: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...»
Παρών στην όμορφη αυτήν εκδήλωση ήταν φυσικά ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος, που φαινόταν το ίδιο ευδιάθετος. Μιλώντας προς τους παρευρεθέντες εκτός των άλλων είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους χορηγούς μας που για μια ακόμη φορά μας στηρίζουν έμπρακτα».
Από την πλευρά του ο κ. Αθιενίτης παίρνοντας το λόγο είπε: «Συγχαρητήρια στην Ολύμπια και τον πρόεδρό της για το έργο που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας».
Επίσης μίλησε και ο διευθύνων σύμβουλος της Intersport κ. Σταυράκης, ο οποίος ευχήθηκε στην Ολύμπια να έχει την ίδια τύχη που είχε και στο πρώτο ματς με τα Τρίκαλα. Λίγο αργότερα στην εκδήλωση έφτασε και ο δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης, που έδωσε και αυτός με τη σειρά του τις ευχές προς τη λαρισινή ομάδα.
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Οι νικητές του διαγωνισμού βολών οι οποίοι θα επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Ολύμπια για τα δώρα είναι οι παρακάτω: Καραμήτρου Α., Χέτι Ε., Κασίμογλου Δ., Αλεξίου Λ. Μάρρα Π., Σκάρπας Τ., Στυλιανού Λ., Σαμαράς Τ., Μητρούσιας Θ., Αλεξανδρής Γ.
ΠΕΡΙ ΜΑΤ ΟΥΟΛΣ
Γράφτηκε χθες σε ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου πως η Ολύμπια εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ματ Ουόλς στην ομάδα και παράλληλα να «τελειώσει» ένας εκ των Τόμας, Κινγκ. Όμως από τη διοίκηση της Ολύμπια ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ουόλς έχει συμβόλαιο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass