ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΠΡΑΪΣ

H ΑΕΛ ΓΣ αύξησε την... τιμή της

* «ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2008 4:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Την τιμή της φαίνεται πως... αύξησε χθες το απόγευμα η ΑΕΛ ΓΣ αφού ήρθε στη Λάρισα ο Αμερικανος παίκτης Πράις του οποίου το επίθετο στα ελληνικά μεταφράζεται ως τιμή. Μάλιστα συναντώντας τον στο κέντρο της πόλης τον ρωτήσαμε αν θα έχει «αυξημένη τιμή μέσα στο γήπεδο» και μας απάντησε αστειευόμενος πως αυτό θα είναι σίγουρο και οι αντίπαλοί του θα τον «πληρώσουν» ακριβά. Ο Μπρους Πράις, που είναι γεμάτος ενθουσιασμό, λίγο μετά τις 6 βρέθηκε μαζί με τον πρόεδρο των «βυσσινί», Γιάννη Λάτσιο, τον Μανώλη Λελούδα και Μάνθο Γερακίνη σε ένα γνωστό αθλητικό στέκι (που πρόσφατα άλλαξε περιοχή) στο καφέ «Ζήτα» του Ζαφείρη Μπαλικούρα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην «Ε».
* Μπρους, από το κολέγιο κατευθείαν στην Ευρώπη. Πόσο δύσκολο θα είναι αυτό για σένα;
- Πιστεύω να μην είναι δύσκολη η προσαρμογή μου. Αν κάνω αυτό που ξέρω να κάνω τότε θα πάνε όλα καλά.
* Τι ξέρεις να κάνεις καλά μέσα στο γήπεδο; Ποια είναι τα βασικά σου χαρακτηριστικά;
- Βασικά ο ρόλος μου είναι να σκοράρω αρκετά και θεωρώ πως έχω ταχύτητα με την μπάλα στα χέρια, γι’ αυτό θέλω να δίνω ρυθμό στην ομάδα.
* Τι στόχους έχεις με τη νέα σου ομάδα για τη χρονιά που έρχεται;
- Να παίξω και να βοηθήσω τη Λάρισα όσο πιο πολύ γίνεται για να πετύχει αυτή τους στόχους της.
* Ξέρεις κάποια πράγματα για την ελληνική λίγκα;
- Ξέρω πως στην Ευρώπη η Ισπανική λίγκα με την Ελληνική είναι από τις πιο δυνατές και είναι ισοδύναμες. Υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες που ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους.
* Μίλησες με τον προπονητή σου καθόλου αυτές τις ημέρες;
- Ναι μιλήσαμε λίγο και αυτό που μου είπε είναι πως ανυπομονεί να με δει στο γήπεδο να αγωνίζομαι. Για το ίδιο άλλωστε αγωνιώ και εγώ.
* Θέλεις να πεις κάτι στον φίλαθλο κόσμο;
- Αυτό που θέλω να τους πω είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε την ομάδα πιο ψηλά από πέρυσι και να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια.
* Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι εδώ στην Ελλάδα;
- Πραγματικά πολύ όμορφα. Όλα μου φαίνονται τόσο όμορφα και βλέπω πως οι άνθρωποί της έχουν μια τάση να σε κάνουν να νιώθεις οικεία. Σε όσους έλεγα πως έρχομαι στην Ελλάδα να παίξω μου έλεγαν τα καλύτερα λόγια και τώρα τα βλέπω μπροστά μου. Η Ελλάδα είναι πιο όμορφη απ’ ότι περίμενα τελικά.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ... ΟΥΙΣΚΙ
Ο Πράις έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται σαν γκαρντ. Γεννήθηκε στη Μινεάπολη το 1983. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν σε μια περιοχή διάσημη για το ουίσκι της, το Τενεσί. Εκεί έπαιζε στην ομάδα του κολεγίου.
Την περσινή χρονιά σε 32 ματς και 1089 λεπτά σημείωσε 562 πόντους (με μέσο όρο 17,6), μάζεψε 151 ριμπάουντ, μοίρασε 160 ασίστ και έκανε 71 κλεψίματα. Στην ομάδα των «Τίγρεων» (όπως αποκαλείται το κολέγιο) αποτελούσε ένα «φονικό» τρίδυμο με τους Λα Ντάριους Γουίβερ και Τζέραρντ Ρόμπινσον. Ο Πράις αφού εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Αντώνη Τσαγγάλη μετέβη στο Λιτόχωρο όπου και είναι έτοιμος να προπονηθεί από σήμερα κιόλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass