ΘΕΛΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Μόνο νίκη με τη Ζάκυνθο

* Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στα πλέι άουτ * Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα και ο κεντρικός αμυντικός Φώτης Κισκαμπάνης

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2015 13:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Οκτώ στροφές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι άουτ στη Β' Εθνική κατηγορία και στον Τύρναβο 2005, δεν το βάζουν κάτω, παρά το γεγονός ότι η ομάδα στους δυο πρώτους αγώνες συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό.

Η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ανακτήσουν οι «κυανέρυθροι» το χαμένο έδαφος και να δώσουν τη σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00) και το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Τύρναβος θα φτάσει στους τέσσερις βαθμούς και μετά με άλλον αέρα θα ταξιδέψει στην Κατερίνη την Τετάρτη 13 Μαΐου, για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το άδικο αποτέλεσμα στην Καρδίτσα έχει «πεισμώσει» τους παίκτες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη, που έχουν μεγάλες ικανότητες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απογοητευθούν.

Πρώτος από όλους που πιστεύει σε αυτούς είναι ο τεχνικός τους, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ότι η ομάδα του θα σωθεί 100%.

Και η αισιοδοξία του αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά στο διάστημα αυτό που συνεργάζεται μαζί τους, ότι εκτός από καλοί χαρακτήρες είναι και αξιόλογοι παίκτες.

Το φιλότιμό τους λοιπόν αλλά και το ταλέντο τους, είναι ικανά να αντιστρέψουν το κλίμα και η ομάδα να κερδίσει αρχικά την Κυριακή και στη συνέχεια, να επιδιώξει σε όλα τα ματς κάτι να παίρνει.

Ο Τύρναβος είναι μια οικογένεια και όλοι οι παίκτες πονάνε για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Στην Καρδίτσα είδαμε τους τραυματίες Φώτη Κισκαμπάνη, Νίκο Τσούκαλο και Βασίλη Μάλτζαρη να πάνε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες τους και να προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, διότι μπορεί να χάθηκε μια μάχη όμως ο πόλεμος συνεχίζεται.

Μάλιστα ο πρώτος δεν... κρατιέται με τίποτα και μόλις δώσει το ιατρικό τιμ το Ο.Κ., τότε θα επιστρέψει δριμύτερος καθώς γνωρίζουμε τον άριστο χαρακτήρα του Κισκαμπάνη και την μεγάλη αγάπη που έχει για τον Τύρναβο, διότι όλοι στην ομάδα τον αγκάλιασαν και τον εκτίμησαν, γνωρίζοντας και την μεγάλη προσφορά του όταν φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ. Χθες μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά πιθανότατα να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Ζάκυνθο ο κ.Χαραλαμπίδης, για να είναι πιο έτοιμος στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πιερικό εκτός έδρας.

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή των πλέι άουτ, αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των φιλάθλων όχι μόνο από τον Τύρναβο, αλλά και από το νομό γενικότερα.

Θα είναι μεγάλο κέρδος για το λαρισινό ποδόσφαιρο η ομάδα του Τυρνάβου που εκπέμπει υγεία, να βρίσκεται και του χρόνου στη Β' Εθνική κατηγορία.

Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν καλούνται οι φίλαθλοι στους εντός έδρας αγώνες με τη Ζάκυνθο, τον Αγροτικό Αστέρα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πιερικό, να έχουν μια πιο μαζική παρουσία στο θρυλικό Αλκαζάρ.

Ο κόσμος θα δώσει ώθηση και στους ποδοσφαιριστές που από δω και πέρα γνωρίζουν ότι κάθε αγώνας θα είναι και ένας τελικός και όσο βαθμούς περισσότερους συγκεντρώσουν τόσο και οι ελπίδες για την πολυπόθητη σωτηρία θα αυξάνονται.

Ο ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Για το restart και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ ο ΑΠΣ Ζάκυνθος την ερχόμενη Κυριακή.

Με την έναρξη του εβδομαδιαίου κύκλου προπονήσεων, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το ματς «τελικό» απέναντι στον Τύρναβο. Στα συν για τον Αργεντινό τεχνικό, οι επιστροφές των Αποστόλου, Τσόπελα, Ευθυμιάδη (τραυματίες) αλλά και ο τιμωρημένος Χρήστος Νόνης που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο ματς. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Πλαβούκος, Κριτσμάρεβιτς.

Μοναδικός σίγουρος απών θα είναι ο τραυματίας και τιμωρημένος παράλληλα, Δημήτρης Ουνγιαλίδης.

Σε σύντομη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Ντάνι Ακίνο, φάνηκε να έχει πολλά παράπονα από εκείνους, για διάφορα θέματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Στο λόγο που τους απηύθυνε... ζήτησε ένα και μόνο πράγμα. Όλοι μαζί να ξαναγίνουν η ομάδα που ήταν από την αρχή μέχρι και λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

*Σημειώνεται ότι φέτος η Ζάκυνθος έχει κερδίσει δυο φορές τον Τύρναβο, 0-1 στο Αλκαζάρ και 2-0 στο νησί του Ιονίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΗΜΕΡΑΣ

Από την Football League έγινε γνωστό χθες το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out, που έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ

ΝΟΤΟΣ

17:00 Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα

17:00 Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός

17:00 Επισκοπή – Καλλιθέα

ΒΟΡΡΑΣ

17:00 Αναγέννηση Κ. – Αγρ. Αστέρας

17:00 Αιγινιακός – Πιερικός

17:00 Τύρναβος – Ζάκυνθος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass