ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΛ

Περιμένουν τα αποκαλυπτήρια...

* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ * ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΣΤΟΡ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2008 21:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
«Θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης πρόσφατα, κάτι που σημαίνει ότι δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση η λαρισινή ομάδα να δώσει τα πρώτα ουσιαστικά δείγματα γραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Και αυτά τα δείγματα γραφής μιας διαφορετικής σε σχέση με πέρυσι ΑΕΛ (νέος προπονητής, αρκετοί νέοι παίκτες όπως ο Σολάνο, ο Μπενζά, ο Βέμπερ) θα έχουν την ευκαιρία οι Λαρισαίοι φίλαθλοι να τα δουν στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο (8 μ.μ.) και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή (9.15 μ.μ. με τηλεοπτική κάλυψη από τον ALPHA όπως ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα του σταθμού).
Στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδι ο Ουζουνίδης θα είναι σε θέση να βγάλει τα πιο ασφαλή συμπεράσματα ενώ μάλλον δεν θα χρησιμοποιηθεί ο Περουβιανός σταρ Νολμπέρτο Σολάνο που μετράει ελάχιστες προπονήσεις με τους «βυσσινί».
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στη διάθεση των φίλων της ομάδας θα βρίσκονται οι θύρες 31 και 33 του Πανθεσσαλικού σταδίου, που αντιστοιχούν στο πέταλο της πλευράς της περιφερειακής οδού. Για την εξυπηρέτησή τους θα λειτουργεί ειδικό εκδοτήριο στην είσοδο των θυρών, ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ.
ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Σήμερα ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του ενώ από χθες επανέφερε το μέτρο των κλειστών, για φιλάθλους και εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, προπονήσεων.
Αύριο η ΑΕΛ θα κάνει κανονικά προπόνηση το απόγευμα και στη συνέχεια ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή των παικτών που θα είναι στη διάθεσή του για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στο μεταξύ δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» πληροφορίες θέλουν να έχουν συμφωνήσει για τον... επαναπατρισμό του Τάσου Κυριάκου και να είναι ένα βήμα προ της... ανακοίνωσης ενώ δεδομένη θεωρείται η απόκτηση ως δανεικού με οψιόν αγοράς από την Ντιναμό Βουκουρεστίου στην οποία ανήκει του Μάριους Παστόρ.
Τέλος, όλοι είναι σε αναμονή της δεύτερης πιο σημαντικής μεταγραφικής (μετά απ’ αυτή του Σολάνου) που είναι ένα χαφ που να μπορεί να παίζει αριστερά η δεξιά μια και στόχος του Ουζουνίδη είναι οι δύο πλάγιοι παίκτες να μπορούν να αλλάζουν θέσεις (ο ένας θα είναι ο Μπενζά). Από την ΑΕΛ διαρρέει ότι υπάρχουν προτάσεις σε τέσσερις παίκτες και βρίσκονται σε αναμονή απαντήσεων.    
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ Ο ΜΠΕΝΖΑ
Ο Μπο Μπένζα συμπεριλαμβανόταν στην αρχική προεπιλογή της Εθνικής ομάδας του Βελγίου και τελικά έλαβε κλήση για συμμετοχή στο φιλικό αγώνα με τη Γερμανία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 20/8 στη Νυρεμβέργη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνισθεί στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass