Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ

Και τώρα για Αμερικανό…

* ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 21:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Μία θέση στην αρχική πεντάδα δείχνει να μην έχει κάτοχο στην Ολύμπια, καθώς οι τέσσερις έχουν καλυφθεί από τους Καστλ (υπέγραψε προχθές), Κιγκ (συνέχεια μετά την καλή του απόδοση πέρυσι όσο έπαιξε), Σούλτσε (Γερμανός που αποκτήθηκε πρόσφατα) και Παπαϊωακείμ (συνέχεια στην καριέρα του στη λαρισινή ομάδα από τον Πανελλήνιο που έπαιζε πέρυσι).
Ουσιαστικά αυτό που ψάχνει ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας είναι έναν παίκτη που να παίζει στη θέση «3» και αυτός θα είναι Αμερικανός.
Ο αποκτηθείς παίκτης θα πρέπει να είναι μια πιο βελτιωμένη περίπτωση από τον Κόρεϊ Μπέλσερ που ήταν εξαίρετος αμυντικός αλλά όχι τόσο καλός επιθετικός (πλεονέκτημα ότι είχε «δεθεί» με την ομάδα δύο χρόνια).
Ο Αμερικάνος που ψάχνει ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να έχει καλές αμυντικές ικανότητες αφού στην περιφέρεια με εξαίρεση τους Μπατή, Σπανό λείπει ένας παίκτης που θα παίζει άμυνα και θα βοηθάει κυρίως στα μακρινά αμυντικά ριμπάουντ ή θα εξουδετερώνει αντιπάλους ικανούς περιφερειακούς.
Μέχρι τώρα ο Μπαρτζώκας, είχε συνδέσει την επιτυχία να παίξει η ομάδα δύο συνεχόμενα χρόνια στα πλέι – οφ με την καλή άμυνα. Αν δεν βρεθεί ικανός αμυντικός τότε θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα αλλάξει φιλοσοφία η φετινή Ολύμπια και θ΄ αποκτήσει πιο επιθετικό πνεύμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Όταν θα φανεί ποια είναι η επιλογή του τότε θα δούμε και το σχεδιασμό που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο.
Εκτός από Αμερικανό η Ολύμπια θα πάρει έναν ακόμα Ελληνα που θα παίζει στις θέσεις «3» - «4» μια και οι θέσεις των κοινοτικών έκλεισαν (Καστλ, Κούρτοβιτς, Σούλτσε, Αριγκμάμπου) και ο παίκτης αυτός θα αναζητηθεί από τους ελεύθερους που θα υπάρχουν στην αγορά. Κάποια καλή περίπτωση που να ξεχωρίζει δεν φαίνεται στην παρούσα φάση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass