ΜΕ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

«Μαγνητίζει»... βλέμματα ο Φοίνικας

* ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2008 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Αυτή θα είναι η χρονιά του... Αυτό είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στους ανθρώπους του Φοίνικα και θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένο με τις έως τώρα κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Η λαρισινή εκπρόσωπος στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ ξεκίνησε από πολύ νωρίς (μόλις δηλαδή τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα) να κλείνει τους παίκτες που ήθελε ο Βάιος Θεοδωρόπουλος και τελείωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις με το... κερασάκι στην τούρτα. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από τον ταλαντούχο Λεωνίδα Τριανταφύλλου που άφησε την ΕΑΛ για τους «μελανόλευκους», θέλοντας να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην Γ’ Εθνική.
Ο ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι σημαντικές προσθήκες υπήρξαν και στο διοικητικό αλλά και τον προπονητικό τομέα. Συγκεκριμένα υπήρξε επιστροφή του Βαλιώτη στη θέση του γενικού αρχηγού. Ο Κώστας Βαλιώτης έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ και αν μη τι άλλο αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα. Εξάλλου, πολύ έμπειρος θεωρείται και ο Βασίλης Μητσόπουλος ως σύμβουλος σε θέματα εργοφυσιολογίας.
ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα γίνει την Παρασκευή 12/9 στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν από τα σωματεία μέχρι την 27η Αυγούστου, σύμφωνα με την ειδική προκύρηξη πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Τη Δευτέρα 18 Αυγούστου θα γίνει τελικά η «πρώτη» του Φοίνικα, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο δύο περίπου μηνών ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Γ’ Εθνική ως γνωστόν θα αρχίσει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 και θα ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά την 31η Μαΐου 2009.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass