ΔΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ανακοίνωσε Ματαλόν και Αποστολίδη η ΚΑΕ ΑΕΛ Γ.Σ.

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2008 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Διπλή μεταγραφικό «μπαμ» έκανε χθες η ΚΑΕ ΑΕΛ Γ.Σ., καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Ματαλόν (δανεικός από τον Άρη) και του Γιώργου Αποστολίδη (δανεικός από τον Ολυμπιακό). Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:
«Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μάριου Ματαλόν με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Άρη. Ο Μάριος Ματαλόν είναι γεννημένος στις 16/2/1989, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Μαντουλίδη και το 2005 μετεγγράφηκε στον Άρη, ενώ το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να «μετακομίσει» στην Αμερική και στο πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Άρη στον Κολοσσό Ρόδου με τεχνικό τον Βαγγέλη Αλεξανδρη. Επόμενό του βήμα αποφάσισε να είναι η ΑΕΛ ΓΣ, όπου συναντάει και πάλι τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στο τιμόνι της ομάδας μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, Παίδων, Εφήβων και αυτή τη στιγμή ανήκει στο δυναμικό της Εθνικής ομάδας Νέων.
Μεγαλύτερή του διάκριση πέρσι το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε και πρώτος στις ασίστ σε όλη τη διοργάνωση».
*Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάριου Ματαλόν με τη μορφή του δανεισμού από τον Άρη, η ΑΕ Λάρισας γνωστοποίησε την ένταξη στο δυναμικό της και του Γιώργου Αποστολίδη. Ο 24χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί στους «βυσσινί» με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Αποστολίδη ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.
Ο Γιώργος Αποστολίδης είναι γεννημένος στις 22/6/1984, έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και έπειτα «μετακόμισε» στον Ηρακλή, ενώ αμέσως μετά αγωνίστηκε στην Ολύμπια. Το καλοκαίρι του 2007 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στον Πανελλήνιο, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2007-2008. Φέτος πήρε την απόφαση να «μετακομίσει» και πάλι στην Λάρισα φορώντας την «βυσσινί» φανέλα.
Σε ό,τι αφορά στις διακρίσεις του, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Αργεντινής (2005) με την Εθνική Νέων Ανδρών. Επίσης, φόρεσε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Θεσσαλονίκης (2003) με την Εθνική Εφήβων. Τέλος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2002)».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αποστολίδης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΛ Γ.Σ., μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό. Γνωρίζω καλά την πόλη και το γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Ο κόουτς με ξέρει και τον ξέρω πολύ καλά, απομένει λοιπόν όλοι μαζί και με τους νέους μου συμπαίκτες, να δουλέψουμε με όρεξη για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».
 
 
 
   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass