ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

«Ιστορική μέρα, μεγάλη στιγμή για τη φίλαθλη κοινωνία της Λάρισας»

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2008 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
«Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Λαρισαίους, αλλά και για όλους τους Θεσσαλούς, διότι γίνεται πράξη ένα μεγάλο σχέδιο, ένα όραμα της φίλαθλης Λάρισας, το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Α.Ε.Λ.». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής της ΝΔ, κ. Κώστας Αγοραστός, κατά την ομιλία του στη συζήτηση στη Βουλή.
Μεταξύ άλλων ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «η Λάρισα διαθέτει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και χρειάζεται ένα γήπεδο αντάξιό της. Η ομάδα της ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς φιλάθλους, έχει καλό κόσμο, πολύ κόσμο. Είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχει σε όλη την Ελλάδα πολλούς φίλους. Είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχει πάρει και πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, που έχει βγάλει μεγάλους ποδοσφαιριστές, που έχει φιλάθλους που την αγαπούν, που τη στηρίζουν και αξίζει ένα καλό γήπεδο. Ένα καλό γήπεδο, σύγχρονο γήπεδο, δημιουργεί και καλύτερες συνθήκες ανταπόκρισης των φιλάθλων. Είναι ένας έμμεσος, αποτελεσματικός, σωστός τρόπος για να μην γίνονται επεισόδια. Γιατί ο καθένας σέβεται εκεί που κάθεται, σέβεται το χώρο του όταν ο χώρος αυτός είναι φιλόξενος, είναι καλός, είναι ευπρεπισμένος, είναι χώρος αντάξιος του τιμήματος που πληρώνει. Στην ΑΕΛ αξίζει ένα καινούριο γήπεδο, σύγχρονων προδιαγραφών. Δεν υπάρχει καμία χαριστική πράξη».
Ο κ. Αγοραστός σημείωσε, επίσης: «Τα γήπεδα τένις γίνονται σε χώρο που έχει παραχωρηθεί κατά χρήση από το Δήμο Λαρισαίων σε ένα χώρο που θα κατασκευαστούν άμεσα και το λέμε πολύ ξεκάθαρα μέσα στην τροπολογία. Μέσα σε σαράντα πέντε μέρες από την καταστροφή ενός γηπέδου τένις θα πρέπει να υπάρχει ανακατασκευή και έτοιμο για χρήση το γήπεδο τένις. Θα υπάρξει συμφωνία για τη χρήση τους, δωρεάν χρήση από τους αθλητές, δωρεάν χρήση από εκείνους που θέλουν να προπονηθούν, δωρεάν χρήση κάποιες ώρες σύμφωνα πάντα με αυτό που μας είπε η τοπική κοινωνία, αυτό που μας είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας. Ότι συμφωνήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας και πάρθηκε απόφαση, την οποία έχουμε καταθέσει για τα Πρακτικά σήμερα –την κατέθεσε ο Υφυπουργός κ. Ιωαννίδης- αυτό ακριβώς τηρούμε μέσα στην τροπολογία. Τι άλλο; Ακούμε, σεβόμαστε, τιμούμε, υιοθετούμε τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας».
Ο κ. Αγοραστός, επίσης, ευχήθηκε καλή δύναμη στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κ. Πηλαδάκη για την γρήγορη κατασκευή του γηπέδου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass