ΑΡΧΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Έπιασαν δουλειά και οι Νέοι

* Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ: ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2008 23:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20

Οι διακοπές τελείωσαν για την ομάδα Νέων της ΑΕΛ η οποία άρχισε χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Κατσάρα και του συνεργάτη του Χρήστου Καπελιάνη οι «βυσσινί» μπήκαν σε ρυθμούς προπόνησης αν και το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού αναμένεται η απόκτηση άλλων τεσσάρων κατά το μάξιμουμ παικτών.

«Είναι μια χρονιά με ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα Νέων η οποία άλλαξε κατά το ήμισυ. Θεωρούμε ότι κάναμε τις καλύτερες επιλογές παικτών από το νομό» είπε ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, δίνοντας στη συνέχεια το στίγμα της φετινής χρονιάς για τους «βυσσινί»:

«Οι στόχοι μας είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να βελτιωθούν τα παιδιά αγωνιστικά αλλά και να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες. Θέλουμε να ανεβάσουμε την αγωνιστική ποιότητα των παικτών μας έτσι ώστε να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο όχι απλά και μόνο στην ομάδα Νέων αλλά στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ. Δεν είναι δηλαδή αυτοσκοπός μας το να αναρριχηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσα στο χρονικό διάστημα των τριών ετών έχουν «επαγγελματοποιηθεί» επτά ποδοσφαιριστές χωρίς ωστόσο να έχουν όλοι την αναμενόμενη εξέλιξη στην ανδρική ομάδα αλλά πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα βρίσκονται τέσσερα παιδιά που βγήκαν από αυτή τη διαδικασία, ήτοι Μπανούσης, Μπαϊμάκης, Μπαλής και Μάγγος, αφήνοντας, μάλιστα, θετικές εντυπώσεις στο φετινό ξεκίνημα».

Στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας νέων που θα εκπροσωπήσει την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών της Superleague συμμετείχαν 18 συνολικά ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους  Μπαταβάνη, Καρανίκα, Καρατέεβ, Νόνη, Μπουρουζίκα, Ζάγκο, Τηλιόπουλο, Σπυρόπουλο, Ελευθεριάδη, Λύτρα, Καραγιάννη, Κύρο που συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ και τους νεοαποκτηθέντες Σιατραβάνη (Άρης Λάρισας), Μπάρδα (ΑΕΔ Νίκαιας), Μεζίνι (Αίας Τυρνάβου), Λούγκο (Αναγέννηση Καλοχωρίου) και Ρέψη (Ηρακλής Χάλκης), ενώ προωθήθηκε ο Βούζας από το τμήμα κάτω των 18.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τεχνικό επιτελείο βρίσκεται και ο προπονητής των Παίδων Θανάσης Κουτσαφτίκης ο οποίος θα έχει άμεση συνεργασία με τους Κατσάρα-Καπελιάνη καθώς από φέτος θα υπάρξει στη Superleague και πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της ΑΕΛ μέχρι την προσεχή Κυριακή θα προπονούνται επί λαρισινού εδάφους. Τη Δευτέρα (21/7), η αποστολή των «βυσσινί» θα αναχωρήσει για το Βελβεντό Κοζάνης, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 28/7.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass