ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Ίδια τακτική, λίγες αλλαγές...

* ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ * ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2008 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Μία εβδομάδα προπονήσεων έχει συμπληρώσει η Α.Ε.Λ. ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τού Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ότι η ομάδα θα βασιστεί περίπου σε τακτική και αγωνιστικά πρόσωπα στην περσινή καλή σεζόν για τους «βυσσινί» (ειδικά στο δεύτερο γύρο), που τερμάτισαν στην έκτη θέση. Μάλιστα, χθες στο οικογενειακό διπλό ο Ουζουνίδης δείχνει να εφαρμόζει την ίδια τακτική με τον Δώνη, το 4-3-3 και το 4-4-2. Περισσότερα, βέβαια, θα φανούν μόλις αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια (το πρώτο είναι στις 19 Ιουλίου στο Καρπενήσι, με τον Αστέρα Τρίπολης).
Όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας, αυτά θα έχουν λίγες αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Στέφανος Κοτσόλης (που φέτος δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει τα «χαμένα» της περσινής σεζόν, με κορυφαίο μία θέση στην Εθνική), δεξιά θα είναι Βέμπερ (υπάρχει και ο Μπουκουβάλας, που λόγω τραυματισμού πέρυσι δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα), σέντερ μπακ θα είναι οι Κώτσιος, Νταμπίζας (θα υπάρχουν ως αλλαγές ο Φεράρι και ίσως ο Ααράμπ, αν αποκτηθεί) και αριστερά υπάρχουν ο Βενετίδης με τον Κατσιαρό.
Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Ιγγλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο, ενώ υπάρχει πάντα και ο Κυριακίδης, που είναι πολύτιμη μονάδα.
Στην επίθεση, ο Ζουράφσκι θα είναι σίγουρα το κλασικό σέντερ, ο Μπενζά θα παίξει δεξιά και λείπει αυτό που θα αγωνιστεί αριστερά. Υπάρχουν δύο ακόμη παίκτες που θα έχουν ρόλο, ο Τσίγκας με τον Πάρα.
Από αριστερά, αυτή τη στιγμή ο μόνος που υπάρχει είναι ο Αλεξάνδρου και με δεδομένο ότι η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. του πρότεινε διαφοροποιημένους όρους συμβολαίου, δείχνει ότι ψάχνει και άλλον παίκτη στη θέση αυτή.
Αυτή τη στιγμή οι παίκτες που αναφέραμε στις συγκεκριμένες θέσεις δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι εξέλιξη μπορεί να έχουν κάποιοι νεαροί παίκτες, όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Βλασόπουλος, ο Βεργώνης, που ίσως διεκδικήσουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.
Ο τεχνικός τής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, στις ομιλίες του προς τους παίκτες είπε ότι σε όλους θα δώσει ευκαιρίες.
ΜΕ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αναχωρεί σήμερα, στις 10 το πρωί από το Αλκαζάρ, η αποστολή τής Α.Ε.Λ. για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στην αποστολή θα είναι και ο Ματσέι Ζουράφσκι, που αν και Πολωνός, αποδείχθηκε... Άγγλος στο ραντεβού του, καθώς επέστρεψε χθες στη Λάρισα μετά την εβδομαδιαία άδεια που πήρε για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες: Αλεξάνδρου, Βενετίδης, Βεργώνης, Βλασόπουλος, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Κοτσόλης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάγγος, Μπαϊμάκης, Μπαλής, Μπανούσης, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Τσίγκας, Φωτάκης, Φεράρι, Ιγγλέσιας, Μπενζά, Πάρα, Σαρμιέντο, Σερεμέτ, Βέμπερ, Ζουράφσκι, Ααράμπ, Θεοδωρόπουλος.
ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν δύο δοκιμαζόμενοι, ο Μαροκινός με βελγικό διαβατήριο, 21χρονος Ναΐμ Ααράμπ (όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί) και ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος, λόγω των τραυματισμών που έχουν Μπαϊμάκης, Σερεμέτ.
Οι υπόλοιποι τέσσερις που δοκιμάστηκαν και είναι παίκτες ομάδων τού νομού Λάρισας (Μπλέντι, Μπίμπα, Γιοβανόπουλος, Μπέης), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Μπίμπα και Μπέης έχουν ένα προβάδισμα για τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη. Δεν αποκλείεται μεθαύριο οι δύο αυτοί ν’ ανέβουν στο Καρπενήσι.
Τέλος, απορρίφθηκε ο Βραζιλιάνος Ραλέν Φράνκο Αφιδέδο.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ
Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά σήμερα και για την ομάδα Νέων της Α.Ε.Λ., αφού στις 7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες τού Κώστα Κατσάρα και του συνεργάτη του, Χρήστου Καπελιάνη. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και μέχρι την Κυριακή 20/7 θα προπονούνται επί λαρισινού εδάφους. Τη Δευτέρα 21/7, η αποστολή των Νέων θα αναχωρήσει για το Βελβεντό της Κοζάνης, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 28/7.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass