ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. - Γ.Σ.

ΑνακοινώνειΤσαϊρέλη

* ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2008 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Τον πρώτο, ουσιαστικά, παίκτη για τη νέα σεζόν ανακοινώνει σήμερα η Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. και αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο διεθνής με την εθνική νέων Μιχάλης Τσαϊρέλης (20 ετών, 2.04) που θα αποκτηθεί δανεικός από τον Άρη. Ο Τσαϊρέλης αναμένεται να έρθει σήμερα στη Λάρισα και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κάτι τέτοιο πολύ πιθανό είναι να συμβεί και με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι πλέον απαλλάχθηκε από το μπάι - άουτ της Μαγιόρκα. Μετά τον Τσαϊρέλη και τον Μανωλόπουλο, σειρά παίρνει ο Μάριος Ματαλόν (δανεικός και αυτός από τον Άρη) ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική νέων. Από κει και πέρα, ο Λάππας θεωρείται και αυτός βέβαιο ότι θα επιστρέψει στη Λάρισα για λογαριασμό της Α.Ε.Λ. - Γ.Σ.
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ
Χθες, κυκλοφόρησαν σενάρια ότι ο Γιώργος Αποστολίδης αντί να δοθεί δανεικός στην Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. από τον Ολυμπιακό, θα πάει στον Κολοσσό Ρόδου.
Όμως αργά χθες σε επικοινωνία που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με ανθρώπους του λαρισινού σωματείου, διέψευσε το ενδεχόμενο και τόνισε ότι ο Αποστολίδης έχει πρώτη επιλογή στην Α.Ε.Λ. - Γ.Σ. και θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass