Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ναΐμ Αραμπ το νέο πρόσωπο της ΑΕΛ

* ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΡΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ * ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Ο ΣΕΡΕΜΕΤ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Δύο ήταν τα νέα πρόσωπα στη χθεσινή δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ. Ο λόγος για τον Φακούντο Πάρα, που επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με μία ημέρα καθυστέρηση λόγω προβλήματος που είχε με την πτήση του, και τον Ναΐμ Αραμπ τον Μαροκινό με βελγικό διαβατήριο κεντρικό αμυντικό που ενδιαφέρει άμεσα τους «βυσσινί». Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα δοκιμαστεί μέχρι την Κυριακή και αν η εισήγηση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη είναι θετική τότε θα αποκτηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζονταν στην ολλανδική Ναϊμέγκεν από την οποία έμεινε ελεύθερος.
Από τη χθεσινή προπόνηση των «βυσσινί» απουσίαζε ο Ζουράφσκι, ο οποίος θα ενσωματωθεί απευθείας στη αποστολή για το Καρπενήσι, και ο Φωτάκης που για οικογενειακούς λόγους ζήτησε παράταση της άδειάς του μέχρι σήμερα το απόγευμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σερεμέτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο (από εξάρθρωση) και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης παρακολούθησαν και οι υπό δοκιμή νεαροί Μπλέντι του Πυργετού και Γιοβανόπουλος της ΑΕΔ Νίκαιας (ο δεύτερος ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Πάρα και Μάγγο). Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για δοκιμή και άλλοι νεαροί Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές.
Τη χθεσινή δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας (που περιελάμβανε προπόνηση σε σταθμούς και οικογενειακό διπλό) παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωστής Πηλαδάκης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις στο Στάδιο Αλκαζάρ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πριν αναχωρήσει την προσεχή Δευτέρα 14 Ιουλίου για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Μέχρι και χθες οι προπονήσεις ήταν ανοικτές. Από σήμερα οι διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) θα είναι κλειστές, όπως και η μοναδική προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass