ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

«Πρώτη» για νέα σεζόν και γήπεδο

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ * ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΒΕΝΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2008 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
Του Σωτ. Κέλλα
Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2008 - 2009 θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ όπου αναμένεται να υπάρχει πλήθος κόσμου για να βοηθήσει τη φετινή αγωνιστική προσπάθεια αλλά παράλληλα να διαδηλώσει την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΛ.
Στο ιστορικό λοιπόν Αλκαζάρ μετά από πολλά χρόνια θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο νέο τεχνικό ηγέτη Μαρίνο Ουζουνίδη και τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα που είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Βέμπερ, ο Βέλγος Μπο Μπενζά, ο Αργεντίνος Φεράρι Μαουρίτσιο, ο Σλοβένος Ντίνο Σερεμέτ και οι Ελληνες Θανάσης Τσίγκας και Νίκος Βλασσόπουλος.
Στην πρώτη σημερινή συγκέντρωση μοναδικός απών θα είναι ο Ματσέι Ζουράφσκι που πήρε μία βδομάδα επιπλέον άδεια λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Πολωνίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Οι ποδοσφαιριστές εκτός του έξι νεαποκτηθέντων που θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή συγκέντρωση της ομάδας είναι οι: Στέφανος Κοτούλης, Πέτρος Μπαϊμάκης, Ηλίας Κώτσιος, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Ηλίας Κυριακίδης, Φακούντο Πάρα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου (δεν γνωρίζουμε τι αντιμετώπιση θα έχει από την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού δεν δέχθηκε τους όρους του διαφοροποιημένου συμβολαίου του), Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Γιώργος Φωτάκης, Θανάσης Μάγγος, Αλέξανδρος Βεργώνης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Ματίας Ιγγλέσιας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Κώστας Μπανούσης.
Την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες αναμένεται να καλωσορίσει ο πρόεδρος κ. Κωστής Πηλαδάκης που θα τους ζητήσει πειθαρχία, συγκέντρωση και υπομονή. Παράλληλα θα ζητήσει να αυξήσουν τους ρυθμούς δουλειάς τους για να φθάσει η ομάδα στο μάξιμουμ της αγωνιστικής απόδοσης.
Οι «βυσσινί» θα κάνουν προπονήσεις στο Αλκαζάρ μέχρι 13 Ιουλίου και στις 14/7 θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Εκεί θα παραμείνουν μέχρι 31 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου θα... ξενιτευτούν μια και θα μεταβούν στη Ρίβα Ντελ Γκάρντα της Ιταλίας για μια σειρά φιλικών αγώνων όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 10 Αυγούστου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΑΕΛ έχει οριστεί ως ακολούθως
26/7: ΑΕΛ - Θρασύβουλος (Καρπενήσι)
29/7: ΑΕΛ- Ρόδος (Καρπενήσι)
30/7: ΑΕΛ - Παναιτωλικός (Καρπενήσι)
5/8: Μπρέσια (ή Κιέβο) - ΑΕΛ
7/8: Κιέβο (ή Μπρέσια) - ΑΕΛ
8/8: Παλέρμο - ΑΕΛ
17/8: Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ (Πανθεσσαλικό στάδιο 7.30 μ.μ.)
20/8: ΑΕΛ - Ηρακλής (η έδρα δεν έχει οριστεί)
ΛΥΣΗ ΜΕ ΒΕΝΕΤΗ
Η πολύ καλή διάθεση του Τάσου Βενέτη προς την ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και της Λαρισινής ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή που εκτιμάει ιδιαίτερα δείχνει ότι ήταν οι αιτίες που βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τη λύση συμβολαίου του παίκτη (μάλλον θα γίνει σήμερα) με τη λαρισινή ομάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον ΟΦΗ και αν σήμερα λυθεί η συνεργασία, τότε ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κρήτη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass