ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ EUROCHALLENGE

Η Ολύμπια στους ομίλους...

* ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ Γ. ΤΣΙΑΡΑ * ΣΤΙΣ 19/8 Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2008 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17
Του Σωτ. Κέλλα
Η πολύ καλή παρουσία τής Ολύμπια πρόπερσι στο EurocupChallenge και πέρυσι στο Fibaeurope, έδωσε εισιτήριο στη λαρισινή ομάδα για απευθείας πρόκριση στους ομίλους τού Eurochallenge μαζί με ιστορικές ομάδες, όπως η ιταλική Βίρτους Μπολόνια, η ουκρανική Χίμκι και η εσθονική Καλέβ Ταλίν.
Έτσι, η Ολύμπια θα αποφύγει την ταλαιπωρία των προκριματικών και θα παίξει απευθείας στους ομίλους («32» της διοργάνωσης), οι αγώνες των οποίων θα ξεκινήσουν στις 25 Νοεμβρίου και θα τελειώσουν στις 13 Ιανουαρίου 2009.
ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΣΙΑΡΑ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ολύμπια επιμένει να κρατήσει για δύο ακόμη χρόνια τον Γιώργο Τσιάρα και έκανε πρόταση στο Λαρισαίο παίκτη, τον οποίο διεκδικεί αυτή τη στιγμή και ο Πανιώνιος.
Η προσφορά τής Ολύμπια είναι αρκετά καλή, δελεαστική για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να παραμείνει. Αν συμβεί αυτό, θα είναι μεγάλη επιτυχία και, παράλληλα, η λαρισινή ομάδα θα μπορεί να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στην κάλυψη των κενών θέσεων στην ομάδα, αφού θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει έναν ακόμη Αμερικανό (πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε προσέγγιση στον Αμερικανό Ματ Ουόλς, που όμως προτιμά να παραμείνει στη βελγική Σαλερουά) και δύο κοινοτικούς.
Το θέμα Τσιάρα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
ΣΤΙΣ 19/8 ΟΧΡΙΔΑ
Άλλαξε η ημερομηνία μετάβασης της Ολύμπια στην Οχρίδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αντί για 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί 19 Αυγούστου, ενώ ήδη κλείστηκε το σύνηθες φιλικό παιχνίδι με τη Ραμποτνίσκι Σκοπίων.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Στις 10 Ιουλίου, και ώρα 1 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», η Ολύμπια πραγματοποιεί εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass