Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ

Η ΑΕΛ «κοιτάει» Αγκούλο

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2008 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17

Η ΑΕΛ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μποαβίστα Μπράιαν Αλέξις Αγκούλο Λεόν, που είναι μόλις 18 1/2 χρονών (γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1989) και τον ποδοσφαιριστή είδε αγωνιζόμενο ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης προ μηνός, όταν πήγε στην Πορτογαλία.

Το ενδιαφέρον για Αγκούλο έφερε πάλι στο προσκήνιο το θέμα της απόκτησης του Στέλιου Βενετίδη από την ΑΕΚ. Διοικητικοί κύκλοι της ΑΕΛ τόνιζαν (αλλά και ο παίκτης σε δηλώσεις του) ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ και όλα όσα αναφέρονται δεν έχουν καμία βάση. Όσο για τη μεταγραφή Αγκούλο, θα είναι, αν γίνει, μια επένδυση για το μέλλον, μια και πρόκειται για νεαρό παίκτη.

Ο Αγκούλο είναι Κολομβιανός, πέρυσι έπαιξε 13 παιχνίδια με τη Μποαβίστα και εμπόδια για την απόκτησή του είναι η Πόρτο και η Μπέτις, που, επίσης, θέλουν να τον εντάξουν στη δύναμή τους.
Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 300.000 ευρώ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ
Τελείωσε και τυπικά η παραμονή του Πάρα στην ΑΕΛ και για τη νέα σεζόν, ενώ αυτή τη στιγμή η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός 20χρονου στόπερ από την Ευρώπη και ενός ηγέτη (θα έχει ρόλο αντι-Κλέιτον) και αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον για δύο παίκτες. Ο ένας Λατινοαμερικάνος και ο άλλος Ευρωπαίος.
Θεωρείται δύσκολο, αν και θα το ήθελε πολύ ο πρόεδρος κ. Κ. Πηλαδάκης, τη Δευτέρα που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις.

ΟΦΗ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΗ
Από την Κρήτη μας πληροφόρησαν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στον Βενέτη, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να «γεφυρωθεί» η μικρή οικονομική διαφορά μεταξύ του παίκτη και της ΑΕΛ και να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Δείχνει να υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.
 
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass