ΜΕΛΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Αλλαγές στους αγώνες μπαράζ εξετάζει το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

* ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.00 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ * ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
 Το ενδεχόμενο απλοποίησης ή ακόμα και κατάργησης των αγώνων μπαράζ στα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών εξετάζει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ. «Υπάρχει μια τέτοια σκέψη ωστόσο πρέπει να δούμε πρώτα κάποια πράγματα πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση» είπε χαρακτηριστικά ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Γιάννης Βλάγκας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγα τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΛ που θέλουν την κατάργηση των αγώνων μπαράζ αφού θεωρούν τη συγκεκριμένη διαδικασία ψυχοφθόρα για τα σωματεία. Άλλωστε όπως τονίσθηκε η κατάργηση των αγώνων μπαράζ ήταν ένα από τα αιτήματα των ίδιων των σωματείων όπως αυτά εκφράστηκαν στις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι των ομάδων του νομού με τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΛ κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο.
Το θέμα αναμένεται να εξετασθεί από την επιτροπή πρωταθλήματος (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της θα είναι οι κ. Ζαρκαδούλας και Μπαρμπαγιάννης) η οποία θα καταθέσει τις προτάσεις της στο Δ.Σ. προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Παράλληλα δεν αποκλείονται και επιμέρους αλλαγές αφού για παράδειγμα υπάρχουν προτάσεις όπως για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σε τέσσερις ομίλους (των 11 ομάδων) με στόχο τη διευκόλυνση των ομάδων στις μετακινήσεις τους.
Τέλος στις προθέσεις της νέας διοίκησης της ΕΠΣΛ είναι και η μείωση του αριθμού των, κατά το κοινώς λεγόμενο, μικρών ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει η σκέψη για μείωση των «μικρών» ποδοσφαιριστών στις μικρές κατηγορίες ήτοι τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική, ενώ σε ό,τι αφορά στην Α’ και στην Α1 δεν προβλέπεται καμία αλλαγή τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ»
Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων «πόθεν έσχες» για τους αξιολογημένους διαιτητές - βοηθούς Super League, τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Β’, Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τους αξιολογημένους παρατηρητές διαιτησίας Super League και Β’-Γ’ Εθνικής.
Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των προαναφερομένων θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι σήμερα με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στους παρακάτω αρμόδιους φορείς:
- Στον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου (οδός Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 - Αθήνα).
- Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (οδός Λεωφ. Κηφισίας 7, Αμπελόκηποι, Αθήνα).
Όπως επισημαίνεται από την ΕΠΟ, οι εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές. Επιπλέον υποχρεούνται να αποστείλουν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τα αντίγραφα κατάθεση της συστημένης ταχυδρομικής απόδειξης στα fax 210/985.4804 ή 210/989.1839, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και το Σύνδεσμο στον οποίο ανήκουν.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ
«ΜΙΚΡΑ» ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Εν τω μεταξύ σήμερα Τρίτη και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΛ (Αδριανού) σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομής της νέας περιόδου. Για το λόγο αυτό καλούνται τα σωματεία που επιθυμούν να μετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής για την περίοδο 2009-’10, καθώς επίσης και τα σωματεία που ενδιαφέρονται να μετέχουν με ομάδα εφήβων στο ίδιο πρωτάθλημα, να παρευρεθούν στη σημερινή σύσκεψη.
Τέλος, καλούνται οι προπονητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις μικτές ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣΝΛ για την περίοδο 2009-’10 να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα στη γραμματεία της ΕΠΣΛ έως και αύριο το μεσημέρι.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass