ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK

Μια κοινωνική και αθλητική προσφορά

* ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Ένα κοινωνικό και αθλητικό γεγονός αποτελεί για τη Λάρισα το «Αθλητικό Πανόραμα» της ALPHA BANK που άνοιξε χθες τις πύλες του και ολοκληρώνεται αύριο και υπήρξε εντυπωσιακή συμμετοχή από εκατοντάδες παιδιά που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε απίστευτα αθλήματα και αρκετά πρωτότυπα όπως ο τοίχος αναρρίχησης και ο εξομοιωτής της Φόρμουλα-1.
Η κεντρική πλατεία αποτέλεσε χθες σημείο αθλητικής αναφοράς κάτι που αναμένεται να γίνει όλο το Σαββατοκύριακο.
Χθες έγινε η επίσημη έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων(που παίρνουν ιδιαίτερη σημασία ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων 2013 που θα γίνουν στη Λάρισα) που γίνονται με τη βοήθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Δημοτική Αρχής.
Τον κύκλο των ομιλιών ξεκίνησε ο περιφερειακός διευθυντής της ALPHA BANK Δημήτρης Κολώνιας που τόνισε ότι στόχος της Τράπεζας είναι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να βοηθάει τα νέα παιδιά για να έρθουν κοντά στον αθλητισμό κάτι που αποτελεί ευχή όλων, ενώ ήταν καθήκον να προσκληθεί το «Αθλητικό Πανόραμα» ενόψει της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Λαρισαίων για να ανεβάσει την αθλητική παιδεία της πόλης. Ο Δήμος Λαρισαίων πάντα, τόνισε, έχει αθλητικές ευαισθησίες και το αποδείκνυε σε κάθε συνεργασία με το συγκεκριμένο αυτό αθλητικό γεγονός που επί δέκα χρόνια δίνει την ευκαιρία να αθληθούν χιλιάδες παιδιά.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντινομάρχης Βασίλης Ντόκος που είπε ότι ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν κυριολεκτικά αθλητική διαφήμιση για την πόλη και ειδικά με τον τρόπο που γίνονται αυτές οι διοργανώσεις βοηθάει αρκετά παιδιά να αθληθούν αλλά και να γνωρίσουν τον αθλητισμό σε συνδυασμό με το θέαμα γιατί το συγκεκριμένο γεγονός έχει και πολύ θέαμα με τον τρόπο που διεξάγεται και αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που κάνει η ALPHA BANK.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μπαρμπούτης που τόνισε τα εξής:
«Εκ μέρους και του δημάρχου μας- ο οποίος δεν βρίσκεται σήμερα μαζί μας διότι βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πεσκάρα όπου διεξάγονται οι Μεσογειακοί Αγώνες 2009 - θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση της ALPHA BANK για τη διοργάνωση του Αθλητικού Πανοράματος και να την ευχαριστήσω που για 3η φορά το Αθλητικό Πανόραμα έρχεται στη Λάρισα.
Έρχεται έτσι η ALPHA πιο κοντά στην κοινωνία με δράσεις που αφορούν την ενημέρωση και παιδεία των παιδιών μας.
Το Αθλητικό Πανόραμα - αυτό το αθλητικό πανηγύρι που:
- δίνει την ευκαιρία σ’ όλους μας να γνωρίσουμε, να δοκιμάσουμε και να μάθουμε τα μυστικά από διαδεδομένα ή λιγότερα δημοφιλή αθλήματα.
- αλλά και να δημιουργηθεί αθλητική παιδεία κυρίως στα νέα παιδιά και να τους δώσει την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό, να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής.
Και βέβαια όλα αυτά σήμερα, που στην Πεσκάρα γίνονται οι Μεσογειακοί Αγώνες 2009 και ενόψει της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων 2013 που θα γίνουν στη Λάρισα και το Βόλο. Να μην λησμονούμε δηλαδή τη μεγάλη πρόκληση, το μεγάλο στοίχημα της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων 2013 αυτή τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση.
Αγώνες που σίγουρα θα αποτελέσουν μια νέα εποχή για τη Λάρισα και το Βόλο. Είναι σίγουρο - παρά τις κάποιες ανησυχίες - θα διοργανώσουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες αναβαθμίζοντας το θεσμό και με την Πολιτιστική Μεσογειάδα που προβλέπεται στο φάκελο διεκδίκησης.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση του Αθλητικού Πανοράματος».
Την εκδήλωση εκτός των προαναφερομένων τίμησαν τα στελέχη της ALPHA BANK Γιώργος Καραχάλιος και Ανδρέας Μαντζούνης, ο περιφερειακός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαγιάννης, το στέλεχος της περιφερειακής διεύθυνσης κ. Γεράσιμος Ραχαβέλιας, ο διευθυντής του κεντρικού καταστήματος κ. Κουμπάρος Ανδρόνικος, ο διευθυντής του Αθλητικού Πανοράματος κ. Γκας Σαργιαννίδης, η εκδότης -διευθυντής της «Ε» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου και άλλοι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass