ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Λάρισα και Βόλος παίρνουν... άριστα

*ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Στην Πεσκάρα της Ιταλίας όπου ξεκίνησαν οι Μεσογειακοί Αγώνες, βρίσκεται ήδη η πρώτη αποστολή στελεχών του Δήμου Λαρισαίων με επικεφαλής το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη.
Το ειδικό περίπτερο των δύο πόλεων που θα διοργανώσουν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, αυτό του Βόλου και της Λάρισας, τράβηξε ήδη από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των επισήμων, αποστολών, αθλητών αλλά και των θεατών των αγώνων, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις δύο Θεσσαλικές πόλεις.
Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι η πρόσφατη έκδοση του οδηγού της πόλης της Λάρισας (στα Ελληνικά και Αγγλικά, Ιταλικά), γίνεται ανάρπαστη, με τις πρώτες εντυπώσεις όλων να είναι οι καλύτερες αφού μέσα από τον οδηγό η Λάρισα αποτυπώνεται ως μια μοντέρνα αλλά και ανθρώπινη πόλη με εμφανή τα στοιχεία της ανάδειξης και της αξιοποίησης μιας πλουσιότατης πολιτιστικής παράδοσης, μέσα από μια ιστορική διαδρομή 8.000 χρόνων.
 
ΑΠΟΨΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η τελετή έναρξης των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22.00 στην Πεσκάρα (Stadio «Adriatico»), ημέρα κατά την οποία οι Έλληνες θα διεκδικήσουν και τα πρώτα τους μετάλλια. Στις πέντε κατηγορίες βάρους στην ελληνορωμαϊκή πάλη, η χώρα μας έχει ισάριθμες συμμετοχές με τις ελπίδες για διάκριση να είναι πολλές. Στη «μάχη» της διάκρισης θα ριχτούν και οι αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής (σύνθετο ατομικό) και ανάμεσά τους είναι οι Λαρισαίες Ευαγγελία Γκουντρουμπή και Ιωάννα Τάχα, ενώ «ποδαρικό» θα κάνει η Ελλάδα και στα ομαδικά αθλήματα με την εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών, που αντιμετωπίζει την Ιταλία στο Κιέτι. Εκτός από την ελληνορωμαϊκή πάλη, τελικοί θα πραγματοποιηθούν σήμερα και σε δύο κατηγορίες της Άρσης Βαρών, χωρίς ωστόσο ελληνική συμμετοχή.
ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ιταλία και Συρία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Α` Ομίλου για το Μεσογειακό τουρνουά ποδοσφαίρου που φιλοξενείται στην Πεσκάρα. Στον ίδιο όμιλο μετέχει και η μεσογειακή μας ομάδα, η οποία το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Συρία (18:00 ώρα Ελλάδας).
Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Α’ όμιλος: Ιταλία-Συρία 1-1
Β’ όμιλος: Γαλλία-Τουρκία     2-0
Γ’ όμιλος: Λιβύη-Μαυροβούνιο       0-0
Δ’ όμιλος: Ισπανία-Τυνησία   2-2
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass