ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Ολλανδό Χέσελινκ

*ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΒΕΝΤΕ, ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις του κ. Πηλαδάκη, η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Γιαν Φένεχορ οφ Χέσελινκ.
Η αγγλική εφημερίδα«SUN» φιλοξένησε ένα μεγάλο κομμάτι για το ενδιαφέρον της λαρισινής ομάδας, ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, φέρεται να είπε τα εξής: «Ενδιαφερόμαστε για τον Γιαν, όμως δεν έχουμε λάβει απάντηση από τον εκπρόσωπό του, ακόμα».
Ο Ολλανδός είχε 19 συμμετοχές και πέντε γκολ την τελευταία σεζόν με τη φανέλα της Σέλτικ, ενώ πέραν της Λάρισας όπως ανέφερε το δημοσίευμα στη Σκοτία, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρόνου φορ έχουν δείξει η Τβέντε, η Αϊντχόφεν και ο Άγιαξ.
«Οι Έλληνες βλέπουν τον μεγάλο Γιάν » έχει τίτλο το σχετικό κομμάτι της εφημερίδας και κάνουν λόγο ότι η ΑΕΛ θέλει να είναι ένα μεγάλο όνομα ο αντικαταστάτης του Μάτσεϊ Ζουράφσκι, έτσι ώστε να καταφέρει να βελτιώσει την 5η θέση που τερμάτισε πέρυσι στην Surer League.
 ΓΙΑ ΒΙΑΝΑ
Όσον αφορά στον Ούγκο Βιάνα της Βαλένθια, αναμένεται εντός των ημερών να απαντήσει στους «βυσσινί» και δεν αποκλείεται –αν και η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη- να έρθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Αναμφισβήτητα θα είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, εάν τελικά πραγματοποιηθεί.
ΜΑΛΑΡΤΖ ΚΑΙ ΤΣΕΡΝΑΤ
Όπως όλα δείχνουν, το κενό του Στέφανου Κοτσόλη θα καλύψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πολωνός τερματοφύλακας Αρκάντιους Μάλαρτζ, τον οποίο η ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή.
Τέλος, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε ούτε χθες στο θέμα του Ρουμάνου Φλορίν Τσέρνατ, που υπάρχει όμως πάντα ανοικτό παράθυρο, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι το 2011 με τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Ο 30χρονος αμυντικός – που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2005 – συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.
ΣΤΗΝ ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ Ο ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ
Στην Εσκισεχίρσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τούρκος επιθετικός της Γαλατασαράι, Ουμίτ Καράν, υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο.
Τον 33χρονο ποδοσφαιριστή διεκδικούσε η ΑΕΛ, αλλά ούτως ή άλλως η περίπτωσή του χαρακτηριζόταν από την αρχή πολύ δύσκολη.
Έτσι η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη χθεσινή εξέλιξη, αναζητεί άλλη επιθετική λύση και ενδεχομένως να είναι αυτή του Ολλανδού Χέσελινκ.
 
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΒΕΜΠΕΡ;
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν πρέπει να θεωρείται από την ΑΕΛ και ο Κριστιάν Βέμπερ. Ο Γερμανός δεξιός οπισθοφύλακας μετά από 23 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα της νέας περιόδου. Φαίνεται πως, θα επιστρέψει εκ νέου στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία με τα χρώματα της Φορτούνας του Ντίσελντορφ.
 
ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τους κατόχους εισιτηρίων της περσινής σεζόν. Διευκρινίζεται, ότι μετά το τέλος της προθεσμίας αυτής, οι θέσεις αποδεσμεύονται. Από 29 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των εισιτηρίων τους, επιλέγοντας διαθέσιμες διαφορετικές θέσεις από αυτές που κατείχαν την περίοδο 2008-2009. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (Ερυθρού Σταυρού 1-3) καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Ο ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ
Δανεικός για ένα χρόνο παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ στον Πυρσό Γρεβενών ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κώστας Μπανούσης (γενν.23/1/88).
Πέρυσι ο Μπανούσης έπαιζε στο Χαϊδάρι και τη νέα σεζόν θα αγωνισθεί στο σωματείο των Γρεβενών που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass