ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πορτογάλος «δεκάρι» στο στόχαστρο της ΑΕΛ

*ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ... *ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ…

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2009 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
 Του Σωτ. Κέλλα
Σε λιγότερο από μία βδομάδα αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ αρχίζουν και τα πανηγύρια για την κατασκευή του γηπέδου με μία συναυλία του Λαρισαίου καλλιτέχνη Φίλιππου Πλιάτσικα που θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο χώρο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΛ. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη συναυλία εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η μεγάλη στιγμή έφτασε, το πάρτι αρχίζει...
Μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας, ξεκινά η κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας μας και η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 προσκαλεί τις αρχές, τους φορείς και όλο το φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να γιορτάσουν και να υποδεχθούν μαζί την αύρα της νέας εποχής.
Την Τρίτη 23 Ιουνίου, σε μια εκδήλωση που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ στο χώρο του Πυρήνα Β’ της Νεάπολης, εκεί όπου σε έναν χρόνο θα ορθώνεται το «παλάτι» της «βασίλισσας του κάμπου», ένας οπαδός θα τραγουδήσει για τους οπαδούς και όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους σε μια ανοιχτή συναυλία διαφορετική απ’ τις άλλες.
Ο δικός μας Φίλιππος Πλιάτσικας, συντροφιά μ’ έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, τον MC Yinka και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών όπως οι Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (ντραμς), Αλέκος Αράπης (μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (πλήκτρα), Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο) και Νίκη Γρανά (φωνητικά/κιθάρα/ακορντεόν), υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από μελωδίες και όνειρα βαμμένα βυσσινί.
Η δωρεάν είσοδος είναι αυτονόητη, για τους χιλιάδες φίλους που στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίξουν αυτό το κορυφαίο εγχείρημα στη 45χρονη διαδρομή της ομάδας, το οποίο θεμελιώνεται πάνω στις αξίες και τα ιδανικά της μεγάλης επαναστάτριας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από την ερχόμενη Τρίτη η καρδιά της ΑΕΛ θα χτυπάει εκεί, όπου με τη συμμετοχή όλων μας θα συνεχίσει να γράφεται η ιστορία, αφού ένα ακόμη όνειρο γίνεται πραγματικότητα.
The dream comes true!!!
Να ‘σαι κι εσύ εκεί...».
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ -ΦΙΛΙΚΑ
Στη γερμανική κωμόπολη Ομπερστάουφεν θα πραγματοποιήσει η ΑΕΛ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η σεζόν ξεκινά με την επίσημη πρώτη στις 22/6 και μετά από μια εβδομάδα παραμονής στη Λάρισα η αποστολή των «βυσσινί» θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 29/6 για το Ομπερστάουφεν, όπου θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις που διατηρεί ο παλιός Γερμανός διεθνής άσος, Καρλ-Χάινζ Ρίντλε. Πρόκειται για μια κωμόπολη 7.281 κατοίκων κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία. Χτισμένο σε υψόμετρο 791 μέτρων βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής Μονάχου – Ζυρίχης, απέχει 160 χιλιόμετρα από κάθε πόλη και είναι ένα από τα γνωστά χειμερινά θέρετρα της Βαυαρίας.
Κατά την περίοδο της εκεί παραμονής της (29 Ιουνίου - 12 Ιουλίου) η ΑΕΛ θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν ήδη οριστικοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα:
-Την 1η Ιουλίου στο Άλταχ (50 χλμ. από το Ομπερστάουφεν) και ώρα 7 μ.μ. (τοπική) η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό τεστ με αντίπαλο την τοπική ομάδα, που συμμετέχει στη 2η κατηγορία του πρωταθλήματος της Αυστρίας.
-Στις 4 Ιουλίου οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν στο Σεντ Γκάλεν (75 χλμ.) για να αναμετρηθούν (6μ.μ. τοπική ώρα) με την ομώνυμη ελβετική ομάδα που κέρδισε φέτος την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία
-Στις 7/7 έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου (6μ.μ. τοπική ώρα), που θα διεξαχθεί σε τόπο μεταξύ Ομπερστάουφεν και Ζέεφελντ (165 χλμ.), όπου θα προετοιμάζεται η ουκρανική ομάδα.
 ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΟ «ΔΕΚΑΡΙ»
Στο μεταξύ, στα μεταγραφικά, οι θέσεις που επικεντρώνεται η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι του τερματοφύλακα και του επιτελικού χαφ. Για τον τερματοφύλακα οι «βυσσινί» κινούνται για την απόκτηση ενός διεθνούς τερματοφύλακας από ανατολική χώρα που πέρυσι αγγλική ομάδα τον ήθελε διακαώς. Πρόκειται για τερματοφύλακα μεγάλης αξίας και με μεταπωλητική αξία που θα αποκτηθεί ως δανεικός από την ομάδα που αγωνίζεται με οψιόν αγοράς. Η αξία του αυτή τη στιγμή είναι λίγο πάνω από 200.000 ευρώ.
Υπάρχει μια ακόμα περίπτωση ενός τερματοφύλακα που αγωνίζεται αναπληρωματικός σε μεγάλη ομάδα χώρας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και τέλος η τρίτη λύση είναι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ που ανήκει στον ΠΑΟ και ο προπονητής των «πρασίνων» Τεν Κατέ εισηγείται την παραχώρησή του.
Για το «δεκάρι» μετά το ναυάγιο με τον Τσέρνατ η λύση που βρέθηκε είναι ένας Πορτογάλος το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.
Τέλος υπάρχει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Γιάννη Γκούμα που τελείωσε η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass