ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (13.30)

Δεν χάνει και... ανεβαίνει ο ΝΟΛ

* ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΠΟΛΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2009 23:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
Ιστορία ενδέχεται να γράψει σήμερα το μεσημέρι ο ΝΟΛ – Μύλοι Καπλανίδη. Η λαρισινή ομάδα αν δεν χάσει σήμερα στη Γλυφάδα πρόκειται να γίνει η πρώτη που θα ανέλθει στην κορυφαία ελληνική κατηγορία υδατοσφαίρισης. Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ο ΝΟΛ παίζει με την Γλυφάδα την ίδια ώρα που το Καλαμάκι (ο συνδιεκδικητής της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Α1) θα αγωνίζεται στη Σύρο. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν καταφέρει να νικήσει το Καλαμάκι τότε και ο ΝΟΛ δεν είναι αναγκασμένος να πάρει το δίποντο για να πετύχει το στόχο του.
Οι παίκτες του Νίκου Βλαζάκη βρίσκονται στην Αθήνα τις τελευταίες τρεις ημέρες και δίνουν τα καθιερωμένα φιλικά με τη Βουλιαγμένη. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του χανιώτη τεχνικού. Νούσιος, Κουρουπάκης, Μερκουριάδης Α., Μερκουριάδης Π., Ντόσας, Παύλου, Λάππας, Κανδιόγλου, Μάγνης, Λύκαρης, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Ζαφειρίου, Δανιήλ, Τρικάλης και Κουλουκτσής θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.
Η περίπτωση του ΝΟΛ είναι η μόνη που αποτελεί εκκρεμότητα σε ολόκληρη την κατηγορία και ουσιαστικά την κρατάει ενδιαφέρουσα έως τώρα. Η πρώτη θέση έχει καλυφθεί από τον Ποσειδώνα Ιλισίων ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία υποβιβάστηκαν οι Νηρέας Χαλανδρίου και Ιωνικός Νικαίας. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα οπωσδήποτε.
«ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ...»
Η «Ε» συνομίλησε με τον προπονητή του ΝΟΛ, Νίκο Βλαζάκη που βρισκόταν στο γήπεδο της Βουλιαγμένης και ζήτησε την άποψή του για το τελευταία αυτό παιχνίδι. «Είναι το κρισιμότερο παιχνίδι δίχως άλλο. Εμείς θα πάμε για τη νίκη. Τίποτε άλλο δεν θα κοιτάμε. Ούτε την ισοπαλία αλλά ούτε και το τι θα κάνει την ίδια ώρα το Καλαμάκι στη Σύρο. Θα κλείσουμε τα αυτιά μας και θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μας...».
*Να σημειώσουμε πως αν τελικά καταφέρει και ανέλθει στην Α1 ο ΝΟΛ τότε το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί και μια φιέστα ανόδου. Σκέψεις για αντίπαλο υπάρχουν πολλές. Μια είναι να έρθει στην Λάρισα ο νταμπλούχος Ολυμπιακός και άλλη μια είναι να έρθει μια εθνική ομάδα που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα. Ο αγώνας πιθανότατα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 30 Ιουνίου.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κολ. Ηρακλείου 13:30 ΟΦΗ-Κέρκυρα (Δαμιανάκης, Καζούλης)
Κολ. Ιλίσιο 13:30 Ηλυσιακός-Περιστέρι (Κατσώνης, Πολυχρονόπουλος)
Κολ. Χαλανδρίου 13:30 Νηρέας Χαλανδρίου-Ιωνικός Νικαίας (Κωνσταντινίδης, Στεφανάκης)
Κολ. Γλυφάδας 13:30 Γλυφάδα-Λάρισα (Σταυρόπουλος, Μοίραλης)
Κολ. Σύρου 13:30 ΝΟ Σύρου-Καλαμάκι (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)
Κολ. Βόλου 13:30 ΟΥΚ Βόλου-Ποσειδών Ιλισίων (Σπανούδης, Μονιούδης)
 
1. Ποσειδών Ιλ.          34
2 . Λάρισα      34
3. Καλαμάκι   32
4. Περιστέρι    31
5. Γλυφάδα    27
6. ΝΟ Σύρου 24
7. Κέρκυρα     18
8. ΟΦΗ           18
9. ΟΥΚ Βόλου            18
10. Ηλυσιακός           11
11. Ιωνικός Νικαίας   3
12. Νηρέας Χαλ.        0
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
** Ο ΟΥΚ Βόλου έχει -1 βαθμό.
 
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ή ΟΧΙ
Από δευτέρα οι εξελίξεις για τον Βλαζάκη
Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για το ΝΟΛ είναι η άνοδος δίχως αμφιβολία. Ωστόσο το αμέσως επόμενο πιο φλέγον ζήτημα είναι αυτό του προπονητή. Ο Νίκος Βλαζάκης από τη στιγμή που ήρθε έχει αλλάξει ριζικά την πορεία του ΝΟΛ. Έτσι είναι λογικό να θέλουν και οι άνθρωποι της ομάδας να παραμείνει και τη νέα σεζόν.
Αυτό που θα κρίνει την απόφασή του Χανιώτη προπονητή για το αν θα παραμείνει ή όχι είναι το κατά πόσο η ομάδα θα μπορεί να του εξασφαλίσει κάποια πράγματα για τη νέα σεζόν. Πάντως όπως όλα δείχνουν το έδαφος των συζητήσεων δείχνει να είναι «γόνιμο» αφού και ο πρόεδρος, Δημήτρης Κουρέτας έχει κοινή πορεία πλεύσης με τον προπονητή. Λίγη υπομονή λοιπόν...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass