Η Α.Ε.Λ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ

Αποφασίζει για τερματοφύλακα...

* ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2009 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
Πολλά είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοιχτά η Α.Ε.Λ. το διάστημα αυτό με στόχο τη γρήγορη ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο που για τους «βυσσινί» αρχίζει πρώιμα με προετοιμασία στις 22 Ιουνίου και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις 16 Ιουλίου.
Οι δύο θέσεις που προβληματίζουν τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και ζητάει άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ. Βέβαια η ομάδα ψάχνει και δύο χαφ (ένα δεξί και ένα επιτελικό), ένα στόπερ και ένα δεξί μπακ.
Για τον τερματοφύλακα η «πόρτα» της Α.Ε.Λ. για τον Στέφανο Κοτσόλη είναι ακόμα και τώρα ανοιχτή και θα παραμείνει όσο υπάρχει εκκρεμότητα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις για τον αντικαταστάτη του.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις λύσεις και η πρώτη αφορά σε διεθνή τερματοφύλακα από χώρα ανατολική που διαπραγματεύονται οι «βυσσινί» την απόκτησή του.
Η άλλη λύση είναι ένας από την Κεντρική Ευρώπη και η τρίτη ακούει στο όνομα Αρκάντιους Μάλαρτζ για τον οποίο έγινε κρούση στον Παναθηναϊκό αλλά μάλλον η υπόθεση αυτή δεν προχωράει.
Η πρώτη λύση από τις τρεις που αναφέραμε θεωρείται αξιόπιστη και αν η Α.Ε.Λ. καταφέρει να τον αποκτήσει θα μιλάμε για σημαντική μεταγραφική επιτυχία. Περισσότερα στο φύλο της Τετάρτης καθώς τις δύο επόμενες μέρες λόγω τη μετάθεση της αργίας η «Ε» δεν θα κυκλοφορήσει.
Για το σέντερ φορ το ενδιαφέρον για τον Τούρκο Ουμίτ Καράν παραμένει αλλά με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα η Α.Ε.Λ. δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, όμως ο χρόνος κυλά αντίστροφα και υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στην ομάδα ο Θανάσης Τσίγκας και αν ο Καράν στα τέλη Αυγούστου συνεχίζει να είναι ελεύθερος και αποδεχθεί την πρόταση της λαρισινής ομάδας να αποκτηθεί. Και να έχει η ομάδα τρεις καλούς σέντερ φορ (μην ξεχνάμε και τον Σίμον Αμπου Χατζέιρα που θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου).
Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν κάποιες κινήσεις μεταγραφικές απλά βολιδοσκοπήσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα.
ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΚΟΣΙΡΙΝ
Ο Κοσίριν μπορεί να μην ήρθε στην Α.Ε.Λ. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα έρθει στην Ελλάδα καθώς πληροφορίες θέλουν την Καβάλα να ενδιαφέρεται άμεσα για τη απόκτησή του. Αν ο Ουκρανός παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα η Α.Ε.Λ. θα τον βρει αντίπαλο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass