ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΙΧΕ Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Β. Κυριτσάκας: Αυτοί είναι οι στόχοι μας

* ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
Συνάντηση με τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της «Νέας Πορείας του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» αποτελούμενη από τον επικεφαλής και αντιδήμαρχο Λάρισας κ. Βάιο Κυριτσάκα και τα μέλη κ. Αλεξίου, Βαρδακούλη, Νάκη, Χατζή, Παπαγεωργίου, Κοντοθανάση, Αγορογιάννη και Μήτσιου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη δημοτική πισίνα της Νεάπολης ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι στόχοι του Συνδυασμού, ενώ παράλληλα έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους εκπροσώπους των σωματείων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την εξεύρεση άμεσων λύσεων. Μάλιστα σε ερώτηση για το αν προτίθεται να συνεργαστεί με άλλο Συνδυασμό για την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ο κ. Κυριτσάκας ήταν κάθετος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας. Γι αυτό καλούμε τα σωματεία να επιλέξουν έναν συνδυασμό και να μην «σπάσουν» τα ψηφοδέλτια».
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του ο κ. Κυριτσάκας έκανε λόγο για ανάγκη κατασκευής νέων και λειτουργικών γραφείων της ΕΠΣΛ μέσα από την αξιοποίηση της υπάρχουσας ακίνητης περιουσίας της Ένωσης. Τα νέα γραφεία θα κατασκευαστούν περιφερειακά της Λάρισας ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση απ’ όλους και θα έχουν άνετο πάρκινγκ. Εκτός των απαραίτητων χώρων (γραμματεία-γραφεία ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ.α.) θα υπάρχουν αίθουσα συνελεύσεων, ειδικός χώρος όπου θα εγκατασταθεί το πολυιατρείο αλλά και χώρος για φυσικοθεραπευτήριο. Όπως εξήγησε ο κ. Κυριτσάκας έχει ήδη γίνει η σχετική προμελέτη από τον πρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Ντίνο Διαμάντο.
Ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» αναφέρθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣΛ τονίζοντας ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως και για το πολυιατρείο, προκειμένου επιτέλους να κατασκευαστεί. Ο κ. Κυριτσάκας παρουσιάστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου αφού όπως τόνισε ακόμα και αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς «θα το κάνουμε μόνοι μας».
Η επαναλειτουργία του ταμείου αρωγής είναι μία ακόμα άμεση προτεραιότητα του Συνδυασμού. Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή κ. Θανάση Αγγελακόπουλο για 65 σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, ενώ το ίδιο θα γίνει και για την Ελασσόνα και τα Φάρσαλα.
Επίσης, θα δοθεί ιατρικός εξοπλισμός στους ιατρούς αγώνων στους οποίους θα δίδεται αποζημίωση 12-15 ευρώ για μετακινήσεις άνω των 25 χλμ. έτσι ώστε να υπάρχει ιατρική κάλυψη και στα πιο απομακρυσμένα γήπεδα του νομού.
Ο κ. Κυριτσάκας αναφέρθηκε παράλληλα στην οικονομική ενίσχυση ποδοσφαιριστών (500-1000 ευρώ) που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και στην επιστροφή του 30% του συνολικού ποσού των προστίμων της κάθε περιόδου στην ομάδα στην οποία δεν θα έχει επιβληθεί καμία ποινή και κανένας ποδοσφαιριστής της δεν θα έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα.
Στους στόχους της «Νέας Πορείας του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» είναι να καταργηθεί η προκαταβολή από τα σωματεία του 10% από τους λαχνούς της ετήσιας λαχειοφόρου της ΕΠΣΛ, η καταβολή των εξόδων στις επιπλέον μετακινήσεις των σωματείων για τους εξ αναβολής αγώνες, η οικονομική κάλυψη των διαιτητών στα πρωταθλήματα υποδομής και η καταβολή αποζημίωσης 15 ευρώ στους παρατηρητές αγώνων.
Υποψηφιότητες - πληρεξούσια
Κατατέθηκαν χθες στην ΕΠΣΛ οι πρώτες υποψηφιότητες για τις εκλογές της 20ής Ιουνίου. Την αρχή έκαναν υποψήφιοι του Συνδυασμού Γρηγορίου οι οποίοι είναι οι εξής:
Ι. Βλάγκας, Ζ. Γρηγορίου, Λ. Κυριλλίδης, Κ. Μπατσίλας, Β. Νταβαρούκας, Ν. Μπαρμπαγιάννης.
Εν τω μεταξύ στα 21 έφτασε ο αριθμός των πληρεξουσίων που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΣΛ. Τα σωματεία και οι παράγοντες (τακτικός- αναπληρωματικός) έχουν ως εξής:
Δήμητρα Αγιάς (Πατσιάς, Δουλμές), Κοιλάδα (Τανταλίδης, Στάθης), Αναγ. Φαρσάλων (Δημητρόπουλος, Λάμπρου), Ερασ. ΑΕΛ (Φασούλας, Χελιδόνης), Θερμαϊκός Στομίου (Καλογιάννης, Γιακουβής), Όλυμπος Λάρισας (Μάλτζαρης, Γερογιάννης), Σμόλικας Φαλάνης (Τσιόπας, Δότας), Ραχούλα (Σταμουλάκης, Ζήσης), Αιγάνη (Χλωρός, Μπάτζος), Κουλούρι (Καρλιγκιώτης, Καρυώτης), Νίκη Μιχαήλ (Τασούλης, Λαζάρου), Χαλκιάδες (Αντωνιάδης Ν., Στεφανίδης), Συκούριο (Κακαγιάννης, Μπέλτσος), Τοξότης Λάρ. (Συρακούλης, Γιαννακός), Οικονόμος (Τόλιος, Μπέης), Πελασγιώτιδα (Παπανικολάου, Κατσιάβας), Προοδευτική (Πλατανιώτης, Τσάρας), Απόλλων Λάρ. (Μπέκος, Πινακάς), Ελάτεια (Ζάρρας, Αντωνίου), Καλαρρύτες (Κοταρέλας, Τσόκας), ΑΕΔ Νίκαιας (Λακγούρας, Μανωλόπουλος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass