ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με Αργυρούλη και τη νέα σεζόν

* Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Θέλαμε να συνεχίσει το έργο του»

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:04
Ο Νίκος Αργυρούλης θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Απόλλωνα, καθώς μετά τις νέες διαπραγματεύσεις που έγιναν με τη διοίκηση του σωματείου, δέχθηκε να είναι και πάλι ο...τιμονιέρης στο ιστορικό σωματείο της Λάρισας.
Χρειάσθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καρβούνης να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον μεταπείσει, αφού είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνεργασία.
Ύστερα, λοιπόν, από διαδοχικές συναντήσεις που είχαν, ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ απάντησε θετικά και έδωσε τα χέρια, για να επέλθει οριστική συμφωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αργυρούλης πήγε στη χθεσινή μεσημεριανή συνάντηση πολύ οργανωμένος με φάκελο για την προετοιμασία, το έμψυχο υλικό και γενικά για το πώς πρέπει να οργανωθεί καλύτερα η ομάδα.
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Δημήτρης Καρβούνης, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας, θέλαμε όλοι στη διοίκηση να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Νίκος Αργυρούλης που με τον Γιώργο Κεραμάρη, έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν πετυχημένο το έργο τους.
Συναντηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες, αρχικά δεν συμφωνήσαμε, αλλά το παράθυρο για συνεργασία έμεινε ανοικτό.
Επειδή εκτιμώ απεριόριστα τον Νίκο Αργυρούλη και σαν άνθρωπο, είπαμε να βρεθούμε ξανά για να συζητήσουμε, το ενδεχόμενο μιας καινούργιας συνεργασίας.
Το αποτέλεσμα των επαφών ήταν θετικό και θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Νίκο Αργυρούλη, γιατί και ο ίδιος απέδειξε ότι αγαπά τον Απόλλωνα και θέλει να δει τα νέα παιδιά να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.
Από σήμερα αρχίζουν οι επαφές μας για να υλοποιήσουμε τους μεταγραφικούς μας στόχους και μας περιμένει όλους πολλή δουλειά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass