ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κανονικά στην Α1 η Ολυμπιάδα

* ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΝΙΚΙ ΕΪΒΕΡΙ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2009 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:04
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία για την Ολυμπιάδα και αφορούσαν στη μη συμμετοχή της στο ερχόμενο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ήταν έντονες. Όμως τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώνει όλους όσοι σχετίζονται με το σύλλογο πως η Ολυμπιάδα Λάρισας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τώρα στο θέμα της απόκτησης παικτριών αφού έχουν μείνει πολύ λίγες σε αριθμό είναι σχεδόν σίγουρο πως αν δοθεί η άδεια για δύο ξένες και μια κοινοτική τότε θα υπάρξουν άμεσα κινήσεις για ενίσχυση από την Ολυμπιάδα. Αν λοιπόν υπολογίσουμε τις τρεις αυτές συν μια την Κυριτσάκα (που είναι σίγουρη) τότε η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να κάνει κίνηση ακόμα για τουλάχιστον ακόμη δύο Ελληνίδες παίκτριες που θα μπορούν να βρίσκονται στην πεντάδα (αφού Δεληγιάννη και Τσιαντάκη ψάχνουν αλλού για ομάδες).
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΪΒΕΡΙ
Η περίπτωση της Νίκι Έιβερι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Η ελληνοαμερικανίδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της με την ομάδα και παραμένει στη χώρα μας καθώς έχει συμπεριληφθεί στην ελληνική μεσογειακή ομάδα. Αυτό το διάστημα κάνει προετοιμασία καθώς σε λίγο θα αναχωρήσει για την Πεσκάρα της Ιταλίας. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως πήρε μεταγραφή για τα Χανιά αλλά οι άνθρωποί της από τη Νέα Υόρκη μας ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η ίδια δεν υπέγραψε ακόμα. Ίσα – ίσα μάλιστα είπαν πως αυτή η είδηση κάνει κακό στην ίδια αφού λειτούργησε αποτρεπτικά για ομάδες που θέλουν ενδεχομένως να την πλησιάσουν. Τέλος, ανοιχτή είναι και η περίπτωση να της κάνει και μια νέα πρόταση συνεργασίας η Ολυμπιάδα χωρίς να έχει πολλές πιθανότητες.
ΑΠΟ 14 ΣΕ 12 ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ συνάντηση μεταξύ μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και εκπροσώπων των σωματείων της Α1 μπάσκετ των γυναικών. Από πλευράς ομοσπονδίας το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Ανδρέας Μιαούλης, ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Μιχάλης Βιντζηλαίος, και το μέλος του Δ.Σ., Αριστείδης Γολέμης.
Αποφασίστηκε να γίνει μείωση των ομάδων της Α1 γυναικών από 14 σε 12, μέτρο, όμως, που θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2010-11. Κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει την Ολυμπιάδα αφού ενώ έπεφταν 4 ομάδες τώρα το πιο πιθανό είναι να υποβιβάζονται 6. Οι εκπρόσωποι των ομάδων έθεσαν τις προτάσεις τους σχετικά με τις ξένες, ζήτησαν να επιτραπεί η χρησιμοποίηση κοινοτικών αθλητριών, καθώς και να διεξαχθούν πλέι οφ στο πρωτάθλημα. Τα αιτήματα θα εξεταστούν σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ.
Παράλληλα οι εκπρόσωποι των ομάδων, υπό την καθοδήγηση της Ομοσπονδίας, συγκρότησαν μια επιτροπή για την εξεύρεση χορηγών και τηλεοπτικού καναλιού, που θα μεταδίδει τους αγώνες της Α1 γυναικών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass