ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ

Προθεσμία ζήτησε ο Τσέρνατ

* ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ * ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ * ΕΠΑΦΗ ΥΠΗΡΞΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΟΛΗ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΩΤΣΙΟ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2009 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Ο ερχομός του Ρουμάνου Φλοριάν Τσέρνατ στην Α.Ε.Λ. αποτελεί ένα μεγάλο πόθο για τη λαρισινή ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης προσπάθησε να πείσει τόσο αυτόν όσο και τη σύζυγό του για τις καλές συνθήκες που μπορούν να βρούνε στη Λάρισα αν έρθουν και επίσης τη διάθεση που έχουν να τους ικανοποιήσουν κάθε αίτημα.Ο Τσέρνατ με τον οποίο η οικονομική συμφωνία σχεδόν υπάρχει αυτό που σκέφτεται για να πει το ναι στην Α.Ε.Λ. είναι αν η οικογένειά του μπορεί να ζήσει στη Λάρισα και αυτός είναι και ο λόγος που την έφερε μαζί του μια και σχεδόν όλα τα τελευταία χρόνια ήταν στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε προθεσμία για να συζητήσει με τους οικείους του την προοπτική εγκατάστασης στην Ελλάδα και ακολούθως θα απαντήσει στην πρόταση των «βυσσινί». Η απάντηση του παίκτη θα δοθεί σε δέκα περίπου μέρες και αφού γυρίσει από τις οικογενειακές διακοπές .
Και αν με τον Τσέρνατ η μεταγραφή δείχνει στάσιμη δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον άλλο Ρουμάνο παίκτη που διεκδικεί η λαρισινή ομάδα τον Εμίλ Ντίκα της Ραπίντ Βουκουρεστίου που έμεινε ελεύθερος και ο ίδιος γνωστοποίησε στην Π.Α.Ε. τα χρήματα που θέλει και περιμένει από τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. την απάντησή του.
Αν η Α.Ε.Λ. απαντήσει θετικά τότε ο παίκτης τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Αλκαζάρ.
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΤΣΟΛΗ
Στο μεταξύ χθες υπήρξε επαφή με τον τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη και της διοίκησης της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Κατά την επαφή αποφασίστηκε εντός της ερχόμενης βδομάδας να απαντήσει ο Κοτσόλης αν δέχεται η όχι την προσφορά της Α.Ε.Λ. ενώ παράλληλα ο ίδιος θα εξετάσει και τις τέσσερις προτάσεις που έχει από ομάδες του εξωτερικού να συνεχίσει την καριέρα του.
Παράλληλα η Α.Ε.Λ. εξετάζει τρεις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που της έχουν προταθεί και ο ένας είναι ο Σέρβος Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς για τον οποίο έχει γράψει σχετικά η «Ελευθερία».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΜΕΟΥ
Εκτός απροόπτου σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Ρομέου για την οποία εξετάζονται μερικά διαδικαστικά θέματα.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΩΤΣΙΟ
Πολύ ξεκάθαρος ήταν ο Ηλίας Κώτσιος στις συζητήσεις που έκανε με τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. Κωστή Πηλάδάκη καθώς τόνισε ότι αν υπάρχει πρόβλημα με την αγωνιστική του αξία και δεν τον εμπιστεύονται τότε παρότι αγαπάει την ομάδα και έζησε σημαντικές στιγμές μαζί της εντούτοις δεν έχει πρόβλημα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα αλλά σίγουρα όλοι πρέπει να λάβουν υπόψιν τους το γεγονός ότι ο παίκτης πριν δύο χρόνια δέχθηκε να επαναπατριστεί προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα της πόλης του αφήνοντας ένα καλό συμβόλαιο.
Πάντως οι δύο πλευρές έδειξαν καλή διάθεση και ο πρόεδρος κ. Πηλαδάκης του είπε ότι στενοχωρήθηκε με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε αλλά ίσως στην προκειμένη στιγμή ένα διαζύγιο να ήταν καλό και για τις δύο πλευρές και αν είναι δυνατόν να μην θιχθεί καμία πλευρά.
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλατά Σαράι και τον παίκτη Ουμίτ Καράν προκειμένου να φορέσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τη φανέλα της Α.Ε.Λ. που θα είναι μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Α.Ε.Λ.
Πάντως χθες υπήρξε παραίτηση του τεχνικού της Γαλατά Σαράι Μπουλέντ Κορκμάζ. Ο 40χρονος παλιός διεθνής αμυντικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας τον Φεβρουάριο, αντικαθιστώντας τον Γερμανό Μίκαελ Σκίμπε, και είχε συμβόλαιο ως το τέλος της επόμενης χρονιάς. Όμως, η παρουσία της Γαλατά Σαράι δεν βελτιώθηκε υπό τις οδηγίες του, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να τερματίζει πέμπτη στο τουρκικό πρωτάθλημα και να αποκλείεται στους «16» του Κυπέλλου UEFA.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό Χουάντε Ράμος, που μόλις αποχώρησε από τη Ρεάλ, καθώς και με τον Ολλανδό Κο Αντριάανσε.
Δεν γνωρίζουμε αν η αλλαγή αυτή επηρεάσει κάτι στη μεταγραφή του Ουμίτ Καράν.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΪΟ
Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή στην Α.Ε.Λ. του 19χρονου Βραζιλιάνου Κάιο Φερέιρα που δοκιμαζόταν δύο μήνες περίπου με τη λαρισινή ομάδα.
Από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. η απόκτησή του γνωστοποιήθηκε με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Κάιο Βινίσιους Ματέντι Φερέιρα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1990 και προέρχεται από την ομάδα Ατλέτικο Ντο Πόρτο της 3ης κατηγορίας. Τον περασμένο μήνα είχε συμμετάσχει ως υπό δοκιμήν στις προπονήσεις της ομάδας μας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, για να ακολουθήσει η θετική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη».
Ο Φερέιρα θα ανήκει στην ομάδα νέων μέχρι να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass