ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κύμα φυγής στην Ολυμπιάδα

* ΚΥΡΙΤΣΑΚΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΚΚΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα στην περσινή χρονιά για την Ολυμπιάδα αλλά όπως όλα δείχνουν φέτος αναμένεται να είναι ακόμη δυσκολότερα. Η λαρισινή ομάδα που βρίσκεται στην Α1 του γυναικείου μπάσκετ δείχνει να αδυνατεί να κρατήσει τον κορμό της και πλέον θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Οι τρεις παίκτριες που έχουν μείνει είναι η Μαρία Κυριτσάκα, η Λένα Κοντονάσιου και η Νατάσσα Λέκκα. Αμφίβολη θεωρείται η Ζήτη ενώ οι υπόλοιπες φαίνεται να αποτελούν παρελθόν.
Η Ευτυχία Δεληγιάννη μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, λέγεται πως αν δεν πάρει τα χρήματα από προηγούμενες οφειλές θα φύγει για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη (πάντως σίγουρα σε ομάδα Α1). Η ελληνοαμερικανίδα Νίκι Έιβερι τα βρήκε σε όλα με τα Χανιά και θα φύγει για την Κρήτη. Η Τσαντάκη δεν θέλει ούτε και αυτή να παραμείνει. Οι δύο Αμερικανίδες, Σέρι Μακ Κράκλιν και Ντάφανι Κένεντι ήταν οι πρώτες που έφυγαν. Η Θώδη λόγω δουλειάς το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσει ενταντικά. Κουκουτσάκη και Τσιακούλια δεν έπαιζαν ούτε και πέρυσι. Έτσι ο Νίκος Γεωργόπουλος θα επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να μαζέψει χρήματα με σκοπό να κλείσει ένα μεγάλο αριθμό παικτριών όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ
Εν τω μεταξύ στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει η ομάδα μπάσκετ των γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν το διάστημα 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Στην ομάδα βρίσκονται δύο Λαρισαίες η Κυριτσάκα της Ολυμπιάδας και η Χαλιβέρα του Πανιωνίου ενώ είναι και η Έιβερι που πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Ολυμπιάδας.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass