ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΒΥΣΣΙΝΟΣΚΥΛΑ»

Γιόρτασαν τη λήξη των play of

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2009 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Με αρκετές σούβλες κεμπάπ αλλά και αμέτρητες μπύρες γιόρτασαν τη λήξη της διαδικασίας των play offs τα μέλη του συλλόγου φίλων της ΑΕΛ «Βυσσινόσκυλα». Στο sport cafe «Super Ball» (όπου εδρεύουν κιόλας) δεκάδες φίλοι της ΑΕΛ, είδαν τον τελευταίο επίσημο αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και φυσικά το άσχημο αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν τους χάλασε τη διάθεση. Πλέον το μόνο που σκέφτονται είναι την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ και το επόμενο ταξίδι τους.
Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως το γλέντι είχε και άρωμα... κλασικού αθλητισμού. Εκεί βρέθηκαν η γνωστή αθλήτρια στίβου Γωγώ Κοκλώνη όπως και ο φέρελπις Λαρισαίος δρομέας Δημήτρης Αγγελάκης.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΚΛΩΝΗ
Για τους δύο αυτούς να σημειώσουμε πως η Γεωργία Κοκλώνη είναι αυτή που θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό κύπελλο Εθνών στη Λεϊρία, καθώς κέρδισε την ελληνική κούρσα στα Παπαφλέσσεια της Καλαμάτας στα 100 μ. με χρόνο 11.53. Στους άνδρες, την πρόκριση πήρε ένας συναθλητής της Κοκλώνη στο γκρουπ του Φιλίνδρα και πολύ ταλαντούχος πρωταθλητής, ο Αγγελος Αγγελάκης. Τερμάτισε σε χρόνο 10.48 και θα μας εκπροσωπήσει στη Λεϊρία, ενώ παράλληλα έπιασε και το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στο Κάουνας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass