ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Δεν μας κέρδισε καλύτερος αντίπαλος»

* «Και μετά την ήττα στην Καρδίτσα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2015 13:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:47

Του Σωτ. Κέλλα

Η ελπίδα της ανόδου της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα αργοσβήνει μετά την ήττα στο Αλκαζάρ προχθές από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, καθώς ακόμα και να κερδίσει τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη των πλέι οφ (δηλαδή εντός και εκτός έδρας τους δυο πρωτοπόρους Ηρακλή και ΑΕΚ) πάλι δεν τους φθάνει αν δεν χάσουν και άλλο παιχνίδι.

Κάποιες φήμες όμως που κυκλοφορούν για άνοδο και τρίτης ομάδας στη Σούπερ Λίγκα αρκούν για να δημιουργήσουν προσδοκίες καθώς σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και όχι λόγω των αποτελεσμάτων της στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε χθες τα ξημερώματα η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο κίνδυνος υπάρχει επειδή παρουσιάζεται παρένθετο πρόσωπο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 17/12/2013 ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χαρίτων Κουτσούρης, οι οποίοι συνομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, είναι απλά «βιτρίνα».

Μάλιστα, σε αυτό το έγγραφο οι δύο άνδρες αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κάτοχος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης, καθώς «προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συμβληθεί ο ίδιος ως αγοραστής». Εάν αποδειχτεί η ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της κερκυραϊκής ΠΑΕ, τότε βάσει του αθλητικού νόμου οι Φαίακες απειλούνται με υποβιβασμό, όπως είχε συμβεί το 2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

Αυτές τις ελπίδες θέλει να εξαντλήσει και η ΑΕΛ αν κρίνουμε από τη χθεσινή ομιλία του τεχνικού των «βυσσινί» Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά αναφέρθηκε στον προχθεσινό ατυχή αγώνα λέγοντας: «Δεν μας κέρδισε ένας καλύτερος αντίπαλος και το απέδειξε η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων.

Δυστυχώς χάσαμε στην αρχή ένα πέναλτι που αν κατέληγε η μπάλα στα δίχτυα θα είχαμε διαφορετική διαχείριση του αγώνα.

Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό και αυτό οφείλεται στην απουσία του κόσμου.

Μπήκαμε στα πλέι οφ για να αποδείξουμε τις ικανότητές μας και όχι να έχουμε τυπική παρουσία.

Μπορούμε από δω και πέρα να πετύχουμε νίκες στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε.

Όπως και όταν χάσαμε στην Καρδίτσα και ενώ μας είχαν όλοι ξεγραμμένους σηκώσαμε κεφάλι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και τώρα στα πλέι οφ».

Στο μεταξύ για τον αγώνα του Σαββάτου στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σίγουρα θα δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού η ομάδα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα ενώ ακολουθεί ένας ακόμα δύσκολος αγώνας της Τετάρτης στο Αλκαζάρ με την ΑΕΚ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο μεταξύ εγκαινιάζει και απογευματινές προπονήσεις για τους μικρούς της ομάδας για να έχει μια συνολική εικόνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass