ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ

Grand Prix και Drift στο Κουλούρι

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2009 3:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Μια σπουδαία ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα θα έχουν οι φίλοι του αυτοκινήτου την Κυριακή 31 Μαΐου. Στις 11 το πρωί, στην πίστα καρτ του Κουλουρίου, θα διεξαχθεί αγώνας αυτοκινήτου Grand Prix και Drift.
Ο αγώνας αυτός είναι ο δεύτερος από τους 3 αγώνες που θα γίνουν στην πίστα καρτ στο Κουλούρι και είναι ενταγμένοι στο νεοσύστατο Κύπελλο Πηνειός. Σε κάθε αγώνα οι οδηγοί θα βαθμολογούνται ανάλογα με την κατάταξή τους και στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα προσμετρηθούν οι βαθμοί και θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας, στους οποίους θα απονεμηθούν και κύπελλα. Επιπλέον, ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας θα πάρει και ένα δώρο.
Ο αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς για άλλη μία φορά έχουμε πολλές συμμετοχές με οδηγούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη.
Στο πρώτο σκέλος, το Grand Prix, αυτοκίνητα των κατηγοριών 1.150 cc, 1.400 cc, 1.600 cc, 2.000 cc (μπροστοκίνητα και πισωκίνητα), πάνω από 2.000 cc (μπροστοκίνητα και πισωκίνητα), 4x4, ΟΠΕΝ και Φόρμουλα Open Wheels, θα βαθμολογηθούν με βάση τα αποτελέσματά τους στους χρονομετρημένους γύρους.
Στο δεύτερο σκέλος, το Drift, οι ντριφτάδες θα προσφέρουν άφθονο θέαμα, δείχνοντας τις απεριόριστες ικανότητές τους στην πίστα.
Για ακόμη μία φορά κατεβαίνει η οργανωμένη γυναικεία ομάδα οδηγών, η Arma Ladies Team, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του κ. Ν. Χριστοδουλόπουλου (εμπνευστή της ιδέας) της NISSAN ΑΡΜΑ ΕΠΕ. Οι γυναίκες διεκδικούν εκτός από τα κύπελλα της κατηγορίας τους και μια καλή κατάταξη στο δικό τους ARMA LADIES CUP.
Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία τής Λέσχης, στην πίστα καρτ στο Κουλούρι ή στο τηλ. 2410/541.230 έως το Σάββατο 30 Μαΐου.
Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή έχουν το δικαίωμα να κάνουν ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα.
Η Α.Λ.ΚΑ.Λ. θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του αγώνα: το μεγάλο χορηγό NISSAN ΑΡΜΑ ΕΠΕ, ελαστικά Μπαλογιάννης, Auto Ζαμανάκος, Ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Ζερβός, Σαμαράς - Επιλεγμένα αυτοκίνητα, Αρτοποιία Μάνδαλος, Bosch car service - Πετρούλης Ηλίας - Αγιά, ανταλλακτικά Τσιφούτης, ΜΕΤΕΚ - Συστήματα σκίασης Γουλιώνης, SITOS, ζαχαροπλαστείο ΠΡΩΤΟ, Μεγαφωνική εγκατάσταση Παλιοτζήκας Κώστας - Chip Tunning Electronics, MOTOR KOTE.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass