Ο ΝΟΛ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ (10-8)

Ξεπέρασε και την... γκρίνια του ΟΦΗ

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2009 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ κατάφερε ο ΝΟΛ - Μύλοι Καπλανίδη να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Η λαρισινή ομάδα παίζοντας καλά στο δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 τον ΟΦΗ που η... γκρίνια των ανθρώπων του ήταν αδικαιολόγητη. Οι φιλοξενούμενοι «φώναζαν» διαρκώς για κάποια σφύρίγματα της διαιτησίας αλλά και για την αντίδραση κάποιων ανθρώπων του ΝΟΛ. Αυτός ήταν και ο λόγος της δημιουργίας μιας μικροέντασης με τη λήξη του αγώνα (πιο πριν είχαν αποβληθεί ένας παίκτης και ο προπονητής του ΟΦΗ από τον αγωνιστικό χώρο). Παράλληλα οι παίκτες του Νίκου Βλαζάκη απέδειξαν πως μπορούν να καλύπτουν τα σημαντικά κενά που δημιουργούνται από κάποιες απουσίες. Χθες για παράδειγμα έλειπαν δύο βασικότατα στελέχη, ο φουνταριστός Άγγελος Μερκουριάδης και ο Αλέξανδρος Κουλουκτσής αλλά παρόλα αυτά βρέθηκαν οι τρόποι για να μην ανησυχήσει η ομάδα. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα (της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 πόλο) ο ΝΟΛ παραμένει σταθερά πρώτος με συγκάτοικο τον Ποσειδώνα Ιλισίων και έχει σαν βασικές απειλές το Καλαμάκι και το Περιστέρι.
ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Επόμενο παιχνίδι είναι στο Βόλο με τον ΟΥΚ και όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για παιχνίδι - τελικό. Βέβαια η ψυχολογία στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ο παίκτης του ΟΥΚ Βόλου Νάσος Ηρειώτης νοσηλεύεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα στην εντατική μονάδα, αφού υπέστη ανακοπή, από κλωτσιά που δέχθηκε σε κάποια φάση του προηγούμενου ματς που τον πέτυχε στο στήθος, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά στην αορτή. Η ομάδα του ΟΥΚ να σημειώσουμε πως χθες δεν αγωνίστηκε στη Σύρο αφού δεν ταξίδεψε για το νησί.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
1-1, 4-1, 1-2, 4-2
ΣΥΝΘΕΣΗ - ΣΚΟΡΕΡ
Νούσιος, Κουρουπάκης 2, Μερκουριάδης Π. 1, Ντόσας 2, Παύλου 3, Λάππας 1, Κανδιόγλου, Μάγνης 1, Λύκαρης, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Κωνσταντινίδης, Δανιήλ, Παπαδογιάννης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες για την 19η ημέρα της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΝΟ Σύρου-ΟΥΚ Βόλου           5-0 α.α.  
Λάρισα-ΟΦΗ 10-8  
Κέρκυρα-Ιωνικός Νικ.              15-5  
Περιστέρι-Γλυφάδα     8-6  
Ποσειδώνας Ιλ.-Νηρέας Χαλ. 14-2  
Καλαμάκι-Ηλυσιακός 20-4  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)  
1. Ποσειδών Ιλ.            30  
2. Λάρισα         30  
3. Καλαμάκι    28  
4. Περιστέρι      27  
5. Γλυφάδα    25  
6. ΝΟ Σύρου 22  
7. ΟΥΚ Βόλου             19  
8. ΟΦΗ            18  
9. Κέρκυρα      14  
10. Ηλυσιακός            11  
11. Ιωνικός Νικαίας     3  
12. Νηρέας Χαλ.          0  
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ιωνικός - Περιστέρι
Γλυφάδα - Σύρος
ΟΥΚ Βόλου - Λάρισα
ΟΦΗ - Καλαμάκι
Ηλυσιακός - Ποσειδών Ιλισίων
Νηρέας Χαλ. - Κέρκυρα
ΒΛΑΖΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ»
Ως ανεπιθύμητη στην Α1 βλέπει πως αντιμετωπίζουν τον ΝΟΛ ο προπονητής, Νίκος Βλαζάκης και αυτό το εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Βλέπετε πως κανείς δεν μας χαρίζεται ούτε κάθεται να χάσει τόσο εύκολα. Οι σημερινοί (σ.σ. χθεσινοί) μας αντίπαλοι ήταν σαν να έπαιζαν τελικά ευρωπαϊκού κυπέλλου. Είχαμε δύο απουσίες και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Αν τους είχαμε και τους δύο αυτούς παίκτες τότε το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Δεν ήμασταν καλοί γιατί πλέον υπάρχει και το άγχος του πρωτοπόρου. Από δω και πέρα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί θέλω να ξέρετε πως τη Λάρισα δεν την γουστάρει σχεδόν όλη η Ελλάδα του πόλο γιατί είναι μια επαρχιακή ομάδα που ανεβαίνει στην κορυφαία κατηγορία. Να είμαστε όλοι σε επιφυλακή για να χαρούμε την άνοδο».
* Πόσο δύσκολο θα είναι το ματς στο Βόλο;
- Ο Βόλος είναι μια δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να νικήσουμε. Όμως πρέπει να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε περαστικά σε ένα παίκτη που περνάει δύσκολες στιγμές. Η ζωή είναι πάνω απ’ όλα.
ΤΑ... ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Στο δύσκολο παιχνίδι στο Βόλο και στα δικαιώματα που δεν πρέπει να δίνουν οι παίκτες του ΝΟΛ, στάθηκε ο Παναγιώτης Κουρουπάκης.
«Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν μια πολύ καλή και δυνατή προπόνηση για το σημαντικό παιχνίδι στο Βόλο. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον ΟΥΚ και θέλουμε όσο τίποτε άλλο αυτό το θεσσαλικό ντέρμπι. Το κολυμβητήριο στη γειτονική πόλη αναμένεται να είναι γεμάτο αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Αν κερδίσουμε εκεί αυξάνονται κατακόρυφα οι ελπίδες μας για άνοδο.
* Σήμερα (σ.σ. χθες) γιατί υπήρχε τόση νευρικότητα στο ματς;
- Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αντιπαλότητας προς τη Λάρισα και η κάθε ομάδα που έρχεται εδώ πέρα θεωρεί πως θα αδικηθεί από τη διαιτησία. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δίνουμε δικαιώματα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass