ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Νίκη γοήτρου θέλει η Α.Ε.Λ.

* Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2009 1:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Χωρίς τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη που ταξίδεψε χθες στη Ρουμανία για να δει μεταγραφικό στόχο που ενδιαφέρει τους «βυσσινί» έγινε η χθεσινή προπόνηση της Α.Ε.Λ. ενόψει του σημερινού τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. (7 μ.μ., ALPHA) για το θεσμό των πλέι οφ στον οποίο η λαρισινή ομάδα σε τέσσερα παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες και ουσιαστικά έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα τα δύο τελευταία παιχνίδια.
Το ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι είναι να παρουσιαστεί μια εικόνα ενότητας που θα είναι το καλύτερο μήνυμα ενόψει των πολλαπλών υποχρεώσεων που θα έχει η λαρισινή ομάδα τη νέα σεζόν (σε Ελλάδα και Ευρώπη).
Ο τεχνικός της ομάδας, που ελπίζουμε να επιστρέψει εγκαίρως από τη Ρουμανία, στο σημερινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φωτάκη και τους τραυματίες Κυριακίδη, Μετίν, Κοτσόλη, Ίλιτς και τον Κώτσιο που λόγω του επεισοδίου με τους φιλάθλους στον αγώνα των πλέι οφ Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. έμεινε εκτός για μια ακόμα φορά.
Αυτό που θέλουν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες είναι μία νίκη γοήτρου αλλά και το χειροκρότημα των φιλάθλων για τη φετινή πετυχημένη χρονιά που έφθασαν την ομάδα την πέμπτη θέση (η καλύτερη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν είκοσι ένα χρόνια) και στη συμμετοχή στην Ευρώπη μέσω της δύσκολης διοργάνωσης του πρωταθλήματος.
Για την ενδεκάδα το πιο πιθανό είναι τερματοφύλακας να αγωνιστεί ο Βράνιτς (μικρές οι πιθανότητες να παίξει ο Σερεμέτ) στην άμυνα θα αλλάξει μόνο το αριστερό άκρο σε σχέση με τον αγώνα τη περασμένη Τετάρτη Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο. και τη θέση του Βενετίδη θα πάρει ο Κατσιαρός. Οι άλλοι τρεις είναι ο Βέμπερ από δεξιά και Νταμπίζας, Ααράμπ στο κέντρο.
Στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ, ο Ιγγλέσιας και ο Σαρμιέντο ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Πάρα, ο Γιαννακόπουλος και μάλλον ο νεαρός Βλασσόπουλος η ο Κυριάκος. Στην επίθεση μάλλον θα παίξει ο Ζουράφσκι και μικρές πιθανότητες έχει ο Τσίγκας.
Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριελήφθησαν και οι Φεράρι, Μπουκουβάλας, Μιούλερ και Μπαλλής.
Η Α.Ε.Κ.
Χωρίς τους Παντελή Καφέ και Ζεράλδο Άλβες θα αγωνιστεί η Α.Ε.Κ. σήμερα στη Λάρισα. Στον αντίποδα, ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας Ντούσαν Μπάγιεβιτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Περπαρίμ Χετεμάι και Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί όταν αμφότεροι είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της «Τούμπας».
Συγκεκριμένα ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2 και τους Μαϊστόροβιτς και Αλεξόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Γεωργέας και Κουτρομάνος αναμένεται να τους πλαισιώνουν από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.
Πελετιέρι και Ενσαλίβα θα συνθέσουν τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Σκόκο να αναλαμβάνει το δεξί άκρο και τον Μαντούκα το αριστερό. Τέλος το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπλάνκο και Τζεμπούρ.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι Σάχα, Αραμπατζής, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Κουτρομάνος, Μπερνς, Πελετιέρι, Γεωργέας, Σκόκο, Χετεμάι, Ντιούφ, Παυλής, Μπλάνκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Καλόπουλος Δ. (Θεσ/νίκης) με βοηθούς τους Σαραϊδάρη Δ. (Θεσ/νίκης), Παπαδόπουλο Δ. (Θεσ/νίκης). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παμπορίδης Β. (Κιλκίς) ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Μπριάκος Αθ. (Ηπείρου).
ΠΕΡΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗ
Στο μεταξύ από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. διέρρευσε ότι ο Βενετίδης αποτελεί παίκτη της Α.Ε.Λ. και για τα επόμενα δύο χρόνια και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στον Ολυμπιακό αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα σχολίαζαν και για την ανανέωση συμβολαίου του Κοτσόλη λέγοντας αν μείνει ο Κοτσόλης στην Ελλάδα θα υπογράψει μόνο στην Α.Ε.Λ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass