ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Οι «μπαλαδόροι» από τα… Φάρσαλα

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
 Φωτ. Β. Ντάμπλης
Φαίνεται πως στα Φάρσαλα το στοιχείο του... ποδοσφαίρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους μικρούς μαθητές των σχολείων. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από το γεγονός πως η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης κατέκτησε χθες το κύπελλο του Νομού της Λάρισας. Στον μεγάλο τελικό, που διοργανώνει η Δ/νση Α΄/βάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας και η Ο.Ε.Σ.Α., ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης οι παίκτες – μαθητές του Τριανταφυλλόπουλου κέρδισαν με σκορ 2-0 τους αντίστοιχους του Αργυροπουλίου που αν δεν ήταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Ο συγκεκριμένος αγώνας, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί νεαροί φίλαθλοι («κλέβοντας» μάλιστα αρκετά συνθήματα από τα γήπεδα της… Σούπερ Λίγκα) είχε πολλές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και πλούσιο θέαμα και φάνηκε πως ο νομός της Λάρισας συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να διαθέτει πολλά ταλέντα. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Χρόνης των Φαρσάλων άνοιξε το σκορ ενώ λίγο αργότερα (συγκεκριμένα εννιά λεπτά έπειτα) ο Μιχαηλίδης έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του, ο Δ/ντης Α΄/βάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας κ. Λιάπης Χρήστος, ο Προϊστάμενος Φυσ. Αγωγής & Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α. κ. Κούργιας Βασίλειος, ο Προϊστάμενος του 4ου Γρ. Π.Ε. ν. Λάρισας κ. Καφανέλης Χαράλαμπος, οι Δ/ντές του 2ου Δημ.Σχ. Φαρσάλων κ. Χαμορούσος Ευάγγελος και Δημ.Σχ. Αργυροπουλίου κ. Σκάντζος Δημήτριος οι οποίοι και απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους μαθητές.
Τέλος να σημειώσουμε πως η Διεύθυνση Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας ευχαριστεί τον Α.Ο.Δ. Λάρισας για την υποστήριξη των αγώνων σε υλικοτεχνική υποδομή, τον υπάλληλο του αθλητικού κέντρου Νεάπολης κ. Μότσια Αντώνη για τη βοήθειά του, καθώς και τους εκπ/κούς, διαιτητές, γιατρούς και μαθητές για την άψογη τέλεση των αγώνων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τριανταφυλλόπουλος Θ.): Τσατσούλης, Μουτκανάς, Κεχαγιάς, Τζερεμές, Χρόνης, Ντούρας Δ., Ντούρας Αλκ.,Φιτσιόπουλος, Μιχαηλίδης, Στεργιόπουλος, Χαρόβας, Τσαλαφούτας, Δημακόπουλος, Λιάμπας.
ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: (Κουτσίνας Ν.): Βογιατζής, Κόκκορας, Κριτσάνος, Κουτροφώτης, Σάλλα, Ρεβήσιος, Μπαϊρακτάρης, Βογιατζής, Μητροτάσιος, Βάτσος, Τέγος, Λέτσιος, Πίπας, Τσούτσας, Κοντέλης, Vesseli.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος ενώ γιατρός η κ. Πλιάτσικα Άσπα    
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass