ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΓΚΑΜΗ

Τελικοί αντάξιοι της ιστορίας του τουρνουά

* Στην κατηγορία OPEN νικητής ο Zαχαρίας Κατσιγιαννάκης *Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Ελένη Μόκα

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2015 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:47

    

Μετά την  επί ένα μήνα σκληρή προσπάθεια των συμμετεχόντων,  το  τουρνουά βετεράνων Κεντρικής Ελλάδας  «Νικόλαος  Σαλγκάμης 2015», ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά  με τη διεξαγωγή των τελικών και κατά γενική ομολογία, ήταν ένα από τα καλύτερα τουρνουά τη κατηγορίας του. Οι συμμετέχοντες, με την αθρόα συμμετοχή τους και το υψηλό ποιοτικό επίπεδο  των αγώνων, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του ιδρυτού του Ο.Α. Νίκαιας Νίκου Σαλγκάμη.

Φέτος ο Ο.Α. Νίκαιας συνέχισε το θεσμό της  κατηγορίας  OPEN  αυξάνοντας το  χρηματικό έπαθλο σε 500 ευρώ, για τον πρώτο στην προσπάθειά του να «παντρέψει»  τους εν ενεργεία αθλητές με τους παλαιότερους  και να δώσει την ευκαιρία στους ενήλικες να γνωρίσουν τους αθλητές του αγωνιστικού τένις της περιοχής μας και να δουν ποιοτικότερο τένις.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ζαχαρίας Κατσιγιαννάκης από τον Βόλο (εν ενεργεία προπονητής του Ο.Α.Νίκαιας) και ίσως ένα από τα καλύτερα τζούνιορ που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα με πολλές πανευρωπαϊκές  διακρίσεις. Αντίπαλός του ο Απόστολος Χαβελές από τη Λαμία, ένας ταλαντούχος παίκτης με πολλές διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο (νυν φοιτητής της Ιατρικής Λάρισας και εκκολαπτόμενος  προπονητής στην ακαδημία  Ο.Α.Φοίβος). Τον τελικό παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  ένα εξαιρετικό θέαμα.

 Μεγάλος τελικός έγινε στην  κατηγορία άνδρες κάτω των 45 ετών με τον Παύλο Λυμπερόπουλο από τον Βόλο  να νικά τον φίλο του και συντοπίτη Παναγιώτη Τσιτούμη με 2-0 σετ (6-1,6-1).

Στην κατηγορία άνδρες άνω των 45 ετών  ο Μελαχροινός Δημήτρης από Βόλο επικράτησε του Γκόλτσιου Χρήστου με 2-0 σετ (6-2, 7/6(8)σε ένα πολύ δυνατό ματς.

 Στις γυναίκες 1η νικήτρια αναδείχτηκε η Ελένη Μόκα  αφού νίκησε σε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό τελικό την Αγγελακοπούλου Έλπης με 2-0 σετ (6-1,7-5).

Στην  κατηγορία των μικτών διπλών νικητές αναδείχθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι  Λάμπρου Κώστας & Παπάγγελου Ευαγγελία, όπου  λύγισαν την αντίσταση των Σωτήρη Γιάννη & Έλπη Αγγελακοπούλου και  επικράτησαν  με 2-0 σετ .

Στο Διπλό ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Κουτσικόπουλος & Παύλος Λυμπερόπουλος όπου επικράτησαν των Κώστα Λάμπρου & Γιάννη Σωτήρη με 2-0 σετ.

Το Δ.Σ. του Ομίλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν το τουρνουά, όλους όσοι συνέβαλαν στην διεκπεραίωση των αγώνων ,τον επιδιαιτητή κ. Θωμά Παπαστεργίου, τον κ.Ντίνο Καραμήτρο για την πολύτιμη βοήθειά του στη διαιτησία των αγώνων (συμπεριλαμβανομένου και των συνεργατών του) και τους δύο χορηγούς.

Τέλος ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Κώστας Γκαρσίδης και το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες τους προς την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ καθώς και την Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας για την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλες τις προσπάθειές του Ομίλου.

  

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass