ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 (1-1)

Φιλικό με δοκιμές στη Φιλιππούπολη

* Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΟ 2 ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1 ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ Ο ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας και Τύρναβος 2005 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.Στους προπονητές Νίκο Αργυρούλη-Γιώργο Κεραμάρη και Μιχάλη Ζιώγα αντίστοιχα, δόθηκε η ευκαιρία να δουν και νεαρούς υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές, που προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.Συγκεκριμένα, με τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι Νταφόπουλος, Καραντάκης (Α.Ε.Δ.Ενιπέας Φαρσάλων), Παπαναστασίου (Λάρισα ΄88), Μπάγκας (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Χαβίλας (Όλυμπος Λάρισας), ενώ με την ομάδα του Τυρνάβου οι Αντωνόπουλος (Αετός Μακρυχωρίου), Τσεκούρας(Ακαδημία Τυρνάβου), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Καραλής (Τοξότης), Γκουζιώτης (ΟΦΗ-ομάδα Νέων).
Ο Τύρναβος 2005 προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με τον Γιάννη Κόκκινο, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1 και ο Απόλλωνας ισοφάρισε στην εκπνοή της αναμέτρησης με θαυμάσιο πλασέ του Νταφόπουλου, που αξιοποίησε πάσα του Ζάρρα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ άγγιξαν το 0-2, όταν από σέντρα του Αντρέα Χατζηλιόντα ο Γουζιώτης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα να... τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
*Μια καλή προπόνηση έκανε και το διαιτητικό τρίο των νεαρών Γεωργάρα, Σκέτου, Καραβασίλη, που διύθηναν με επιτυχία τη φιλική αυτή αναμέτρηση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μπακαρός (59΄Χαβίλας-78΄ Κούτσικος), Περήφανος(46΄Καραθάνος), Μπαλαμώτης (46’ Βεργής-80΄Μάρκου), Σκάκος (33΄Αρχοντής-60΄Μπάγκας), Γιοβανόπουλος (61΄Νταφόπουλος), Βενέτης (46΄Ζάρρας), Τσέλιγκας (46΄Ιωαννίδης), Μπέης (56’ Καραντάκης-67’ Παπαναστασίου), Μπίμπα (58’ Χριστιανίδης), Κολοβός (61΄Θεοδώρου), Φατούρας (58’ Καραγκιόζης)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης(30΄ Τάσος Κουρδής-57΄Κιόρογλου), Κοντοθανάσης(46΄Κωτούλας), Γρηγορίου(74΄Νάτσης), Σιάτρας (56΄Βασ.Σκούπρας), Γιώργος Κουρδής(56΄Σιαφαρίκας), Κόκκινος (46΄Καραλής), Αθανασούλης (56΄Γκουζιώτης), Ιωαννίδης, Αντωνόπουλος (46’ Χατζηλιόντας), Τσεκούρας (46΄Χασιώτης), Κωστούλας(46΄Καρκαλέτσης).
ΔΥΟ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005
Δύο νέα φιλικά παιχνίδια θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος την Τρίτη 26 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον Αμπελωνιακό και την Πέμπτη 28 Μαΐου θα αγωνιστεί με την Π.Σ. Ελασσόνας.
*Ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας με δήλωσή του ευχαριστεί το φίλο και πρώην πλέον συνεργάτη του Βασίλη Νάρη για την άψογη συνεργασία που είχαν τη φετινή περίοδο, ενώ του εύχεται ό,τι το καλύτερο και πάντα επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass