ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ

«Αγκάθι» οι ανανεώσεις στην Ολυμπιάδα

ΚΥΡΙΤΣΑΚΑ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2009 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
Λίγο από... ποδοσφαιρική ΑΕΛ θυμίζει αυτή την περίοδο η Ολυμπιάδα αφού αντιμετωπίζει προβλήματα ίδιας φύσεως. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ προβληματίζεται από τις πολλές ανανεώσεις που έχει να κάνει και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή διαθέτει μόλις μία παίκτρια και αυτήν δεν είναι άλλη από την Μαρία Κυριτσάκα η οποία βέβαια είναι και υπεύθυνη στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Το θέμα των ανανεώσεων περισσότερο αφορά στις Ελληνίδες παίκτριες αφού με τις ξένες η συνεργασία σταμάτησε. Οι δύο Αμερικανίδες Ντάφανι Κένεντι και Σέρι Μακ Κράκλιν βρίσκονται εδώ και μεγάλο διάστημα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ενώ στην άλλη μεριά του Ατλαντικού βρίσκεται και η ελληνοαμερικανίδα Νίκι Εϊβερι. Βέβαια για την παίκτρια που ήρθε στα μέσα της σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή στην Α1 τα δεδομένα είναι διαφορετικά αφού τόσο η προπονήτρια Λιάνα Γεωργοπούλου όσο και η διοίκηση επιθυμούν όσο τίποτε άλλο την παραμονή της.
Η ΚΥΡΙΤΣΑΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ
Εν τω μεταξύ για μια ακόμη φορά η Μαρία Κυριτσάκα θα πάει (ή σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί) στην Αθήνα για να προπονηθεί με τη Μεσογειακή ομάδα που θα πάει στην Πεσκάρα για τους Μεσογειακούς Αγώνες.
«Σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση για μένα» δήλωσε στην «Ε» και συνέχισε «κάθε παίκτρια θέλει να εκπροσωπεί τη χώρα της σε ένα τέτοιο γεγονός. Ελπίζω να είμαι στην τελική επιλογή γιατί θα με βοηθήσει αρκετά για τη συνέχεια τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά».
Η Κυριτσάκα που προπονείται ως 3άρι και 4άρι με τη Μεσογειακή ομάδα το μόνο μειονέκτημα που έχει τη συγκεκριμένη περίοδο είναι το γεγονός πως δεν έχει προπονήσεις στα... πόδια της αφού η Ολυμπιάδα έχει σταματήσει αλλά ελπίζει πως θα το ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.
Σαν στήριγμά της έχει και την άλλοτε συμπαίκτριά της στην Ολυμπιάδα, την επίσης Λαρισαία Τάνια Χαλιβέρα που τώρα ανήκει στον Πανιώνιο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass