ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Πρώτη με γκολ για τον Κοσίριν

* ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ * ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΝ ΠΑΟ (5 μ.μ., ALPHA)

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2009 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
 Ο Μέγας Αλέξανδρος μπορεί να βγήκε ο κορυφαίος Έλληνας στο δημοψήφισμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ αλλά δεν αποκλείεται και η ΛΑΡΙΣΑ να έχει το δικό της Μέγα Αλέξανδρο τη νέα σαιζόν και πιθανότατα θα είναι ο Αλέξανδρος Κοσίριν , ο Ουκρανός παίκτης που χθες εντυπωσίασε στην προπόνηση της Λαρισινής ομάδας καθώς στο οικογενειακό διπλό που αγωνίστηκε με την ομάδα των θεωρητικά αναπληρωματικών πέτυχε ένα γκολ, είχε δοκάρι και έκανε μια σπουδαία ευκαιρία. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 και το άλλο γκολ για την ομάδα του Κοσίριν πέτυχε ο Ίλιτς.Στη συνέχεια ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε του παίκτες να παίξουν ένα διπλό στο μισό γήπεδο όπου ο Κοσίριν πέτυχε τέσσερα τέρματα δείχνοντας «ερωτική» επαφή με τα δίχτυα.
Ρωτήσαμε τον ίδιο να μας πει την άποψή του για την πρώτη προπόνηση πού έκανε με την ΑΕΛ και μας είπε: «Μου άρεσε η ΑΕΛ και μου έκανε εντύπωση ο Στέλιος Γιαννακόπουλος με τον οποίο κάναμε μαζί πάσες αλλά επίσης πολύ καλό είναι και το πρόγραμμα της προπόνησης του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δεν γνωρίζω αν πήγα καλά αυτό θα το κρίνει ο προπονητής που είναι υπεύθυνος για την απόκτησή του. Το μόνο εμπόδιο ήταν ο ήλιος που υπήρχε και η ζέστη που δεν την είχα συνηθίσει».
Σήμερα ο Ουκρανός διεθνής παίκτης θα πάει στο Αλκαζάρ για να δει την ΑΕΛ αγωνιζόμενη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ και θα έχει την πρώτη επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη.
Στην συνέχεια θα παραμείνει μερικές μέρες ακόμα για να περάσει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις αλλά οι πληροφορίες θέλουν η διοίκηση της ΠΑΕ μάλλον να προχωράει στην απόκτησή του και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ματσέι Ζουράφσκι στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θα κάνει τους Λαρισαίους να ξεχάσουν τον Ζουράφσκι...
ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
Στο μεταξύ σήμερα στις 5 μ.μ. η ΑΕΛ θα δώσει το τέταρτο παιχνίδι τη σειράς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό όπου οι «βυσσινί» απαλλαγμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Η ΑΕΛ μόνο με «θαύμα» (τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια) θα μπορέσει να βελτιώσει κατά μία τη θέση της βαθμολογικά, ενώ ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ προηγούμενος στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης που η ομάδα του μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες (τη στιγμή που στα τελευταία 19 παιχνίδια του πρωταθλήματος την κανονική περίοδο είχε μόλις μία ήττα) θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα κυρίως στην αμυντική γραμμή καθώς επανέρχονται στην αρχική ενδεκάδα ο Βέμπερ, ο Βενετίδης και ο Νταμπίζας.
Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Βράνιτς, στην άμυνα θα είναι οι: Βέμπερ(δεξιά), Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης(αριτερά), αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας με τον Σαρμιέντο και πιο μπροστά θα είναι οι: Πάρα, Φωτάκης, Γιαννακόπουλος και στην επίθεση ο Ζουράφσκι.
Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τον Φωτάκη που θα παίζει τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ καθώς στα υπόλοιπα δύο θα εκτίσει την ποινή του από τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. 
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ακόμα οι: Σέρεμετ, Φεράρι, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός, Ίλιτς, Βλασόπουλος, Κυριάκος και Τσίγκας
ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΠΑΟ
Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παίξει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, στο σημερινό ματς ο Χενκ Τεν Κάτε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο και στους τραυματίες Νίλσον, Γκούμα και Νίνη. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε διάταση στον τοξοειδή σύνδεσμο και έσω πλατύ του αριστερού γόνατου. Αυτό μεταφράζεται σε απουσία 10 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός άσος αποχαιρετά τη σεζόν, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ.
Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Ιβανσιτς, Λεοντίου και Βαβζίνιακ. Ετσι, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μουν, Σαριέγκι, Μελίσσης, Ντέιβιντ, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μάτος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Πετρόπουλος και ο Παναγιώτης Βλάχος που προωθήθηκε από την ομάδα Νέων, για να συμπληρωθεί η 18άδα.
ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι η ΑΕΛ θα παίξει χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών που κήρυξαν αποχή διαμαρτυρόμενοι για την διαχείριση από την ΠΑΕ της συμπεριφοράς των φιλάθλων της Λαρισινής ομάδας αλλά και τους αντιπάλους που έρχονται για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.
Αναλυτικά ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
Ο Σύνδεσμος, εκτιμώντας και εξετάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα γεγονότα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα ακολούθησαν την επομένη αυτού, και αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερο προβληματισμό τόσο την απόσταση της αντίληψης για εξαιρετικά σοβαρά θέματα με τους διοικητικούς χειρισμούς της ΠΑΕ όσο και την ανεξήγητη καταδίωξη ακόμα και σε αγώνες με ανάξια λόγου περιστατικά από την αστυνομία, αποφάσισε με σκοπό να δημοσιοποιήσει τα προβλήματα, αλλά και να προστατέψει τα μέλη του από απρόβλεπτες παγίδες να απέχει αρχικά από τον αγώνα της Τετάρτης. Πρόθεση και απαίτησή μας είναι να μείνει η Θύρα 8 άδεια και ζητάμε τη συμπαράσταση και τη σύμπραξη όλων. Σήμερα, μετά τις έξι, θα γίνεται ενημέρωση στα γραφεία του Συνδέσμου για κάθε ενδιαφερόμενο. Επίσης, άμεσα τις επόμενες ημέρες θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια οι θέσεις μας και οι ενστάσεις μας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Δημήτρης Κύρκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Τάτση και Δ. Γούκο του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μ. Ντάκος του Συνδέσμου Ξάνθης.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής των πλέι οφ θα τεθούν αντιμέτωποι η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ όπου ο νικητής θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ της ερχόμενης περιόδου. Το σημερινό πρόγραμμα και η βαθμολογία έχουν ως ακολούθως:
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:00 Alpha
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ    
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      9
Α.Ε.Κ.              8
Π.Α.Ο.Κ.         6
 ΛΑΡΙΣΑ         0
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass