ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2009 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο δήμο Τυρνάβου τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου με τη συμμετοχή ατόμων κάθε ηλικίας.Στο κλειστό γυμναστήριο του Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των προγραμμάτων, παρουσία των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, των γυμναστών και γονέων των παιδιών.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Τυρνάβου και δημοτικών διαμερισμάτων παρουσίασαν κομμάτια του προγράμματος.Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι συμμετέχοντες στα προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού, οι οποίοι με την καθοδήγηση των γυμναστών τους παρουσίασαν κομμάτια της δουλειάς τους.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του Α.Ο.Δ. Τυρνάβου, κ. Κώστας Πατσίκας, ο οποίος τόνισε ότι ο δήμος έχει βασικό του στόχο την ενίσχυση του μαζικού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, πιστεύοντας ότι η εμπορευματοποίηση και ο κακός ευνοούμενος ανταγωνισμός οδηγεί στην έξαρση των αναβολικών και στην είσοδο ανταγωνιστικών παραγόντων στον αθλητισμό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο νομαρχιακός σύμβουλος Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού κ. Κώστας Τσιτότας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σάκης Κωστούλας, η πρόεδρος βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών κ. Στατήρη – Μάγγου Ελένη καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Δ.Τ.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Τυρνάβου ευχαριστεί για την υλική βοήθεια που έδωσαν και δίνουν σε αθλητικό υλικό και αναψυκτικά, τους Αφοί Μπρέζα, καθώς και την Τσιάρας ΕΠΕ κατασκευαστική – τεχνική εταιρία.
Ακόμα ευχαριστεί τους εθελοντές Σαμαρείτες, γιατρό, αστυνομία Τυρνάβου, γυμναστές του αθλητικού οργανισμού, σχολικούς τροχονόμους, υπαλλήλους του δήμου, παιδαγωγούς, βρεφονηπιοκόμους παιδικών σταθμών, πολίτες και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση των εκδηλώσεων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass