ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Η «βασίλισσα» στο θρόνο της

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2009 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
Ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Ελασσόνας έκλεισε χθες. Η πρωταθλήτρια της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παρέλαβε το βαρύτιμο τρόπαιο σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου κλείνοντας έτσι τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η βασίλισσα ανέβηκε στο θρόνο της και όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ελασσόνας, Κώστας Φώλλας «η ομάδα τώρα ξεκινάει».«Η επόμενη μέρα μας βρίσκει με περισσότερες ευθύνες για το καλό της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φώλλας που ήρθε στο γήπεδο με την εννέα μηνών κορούλα του Ελένη και συνέχισε:«Οι ευθύνες μεγαλώνουν αλλά είμαστε σίγουροι ότι για τους εαυτούς μας και για τα άτομα που θα μας πλαισιώσουν τη νέα σεζόν. Γι΄ αυτό υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα πάντα σ’ αυτόν τον σύλλογο.
Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφού δεν έχουμε να μπούμε στη διαδικασία ανεύρεσης τεχνικού.
Θέλω στο σημείο αυτό να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Κοντογιάννη, στον Βασίλη Βαρνά, στον Ηλία Παναγιωτίδη, στον Πέτρο Τσιτσιμπή, στον Βαγγέλη Γκουρνούτη και στον Νίκο Αργυρόπουλο για τη βοήθειά τους σε ότι χρειάστηκε αυτή η ομάδα. Τα περισσότερα μπράβο αξίζουν σ’ αυτούς.
Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι αυτή η ομάδα τώρα ξεκινάει» κατέληξε ο πρόεδρος της Ελασσόνας.
Η χθεσινή εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περί τους 500 φιλάθλους μεταξύ των οποίων ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ελασσόνας Βασίλειος, ο δήμαρχος Ελασσόνας Γ. Πασχόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθ. Ζιώγας, ο αντιδήμαρχος Γ. Κυριλλίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΚΑΛ Ι. Κόκκινος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Ι. Ράπτης, ο αντιδήμαρχος Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ Β. Κυριτσάκας, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ Θ. Μανώλης, Ζ. Γρηγορίου, Β. Νταβαρούκας, τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ Σπ. Τσιλίκης και Αργ. Πάσχος, ξεκίνησε με τον αγώνα επίδειξης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό (που είχε φέτος μια πολύ καλή πορεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία).
Ήταν ίσως μια πρώτη ευκαιρία για τους πρωταθλητές να ξεφύγουν αγωνιστικά από τα όρια του νομού αντιμετωπίζοντας έναν δύσκολο αντίπαλο καθώς σαφώς το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα είναι οπωσδήποτε πιο απαιτητικό.
Η ομάδα της Ελασσόνας στάθηκε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της ομάδας και θα λέγαμε ότι οι πρωταθλητές ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στη νίκη. Χαρακτηριστική ήταν η φάση στο 63ο λεπτό όταν ο Νάνος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση πάσαρε στον Χάμο όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε από πολύ κοντά να πλασάρει ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και νέο πλασέ από το Νάνο που κατέληξε κόρνερ.
Στο 75’ ο Εορδαϊκός αποσόβησε το γκολ πάνω στη γραμμή όταν μετά από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα με τον Πανάκη ο τελευταίος με κεφαλιά παρά λίγο να πετύχει αυτογκόλ.
Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αφού οι προσπάθειες τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενουμένων δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Την αναμέτρηση διηύθυνε με επιτυχία η κ. Μάχη Τσιοφλίκη που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Δημήτρη Τζιόλα και Νίκο Βαλιώτη.
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Κουλίδης, Πανάκης, Μαργιορίδης, Ταφαρλής, Ιβανόφ, Κωνσταντινίδης, Μανωλίδης, Ντακούλας, Σιμιτός, Παπατζήκος (Κυριακίδης, Τοπάλης, Πατσικόπουλος, Λάιος).
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας (46’ Γούπος), Μολάς (44’ Πρακατές), Καρατζιόλης (44’ Νάνος), Θανάσης (52’ Καρακάνος), Φώλλας (52’ Μωυσιάδης), Καζάκης (46’ Γεωργούλας), Τσιτσούμης (70’ Τσακνάκης), Φουσίκας (70’ Γκανάτσιος), Παγκαρλιώτας (58’ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης (58’ Χάμος), Τζιόλας (44’ Βάλλας).
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα έγιναν οι απονομές σε ομάδες και αθλητές της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας για τις επιτυχίες που σημείωσαν τη φετινή σεζόν. Ήταν μια πρωτοβουλία της διοίκησης της Ελασσόνας με την οποία οπωσδήποτε ανοίγει ένας νέος δίαυλος συνεργασίας με τα σωματεία της περιοχής με στόχο την ανάπτυξη του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.
«Θέλουμε να δείξουμε μ΄ αυτόν τον τρόπο ότι το ποδόσφαιρο της επαρχίας μας αρχίζει να επαναδραστηριοποιείται. Μόνο με δυνατές ομάδες στα χωριά μπορεί η Ελασσόνα να βγει κερδισμένη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελασσόνας.
Τιμήθηκαν λοιπόν για την άνοδό τους σε μεγαλύτερη κατηγορίας η Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Δευκαλίων Κρανέας και το Δομένικο. Επίσης τιμήθηκε η ομάδα παγκορασίδων βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας για τη φετινή πολύ καλή της πορεία και οι αθλητές της Παλαίστρας Ελασσόνας Κ. Μιχαλές, Α. Τσουρέκας (πάλη) και Δ. Τσαλακατούρας (στίβος). Επίσης η Ελασσόνα τίμησε και τον ΣΕΠΛ στο πρόσωπο του προέδρου του Νίκου Ζεϊμπέκη, ενώ ο ΓΣΕ βράβευσε με τη σειρά του την ομάδα της Ελασσόνας για την άνοδό της στη Δ’ Εθνική.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου από τον ταμία της ΕΠΣΛ, Θανάση Μανώλη στους φετινούς πρωταθλητές που το γιόρτασαν για μία ακόμα φορά δεόντως με άφθονη σαμπάνια, δυνατή μουσική και ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με το φίλαθλο κόσμο της πόλης.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στο Bar-Restaurant «MINE» όπου ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση το γλέντησαν με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass