ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Με νέο αμυντικό δίδυμο στο Ο.Α.Κ.Α.

* ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ... Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟ «ΧΟΡΟ» ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2009 23:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
Τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και η «πληγωμένη» ΛΑΡΙΣΑ από τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές θα παίξει στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό(7 μ.μ. , ΝΕΤ) και στόχος είναι μια καλή εμφάνιση αφού έχουν περιοριστεί οι ελπίδες για κατάκτηση έστω και της τρίτης θέσης στην ειδική βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι η αγωνιστική περίοδος τη νέα χρονιά θα αρχίσει γι’ αυτήν στις 16 Ιουλίου.
Όμως περισσότερο και από τις ήττες την Α.Ε.Λ. «πλήγωσαν» οι αποδοκιμασίες μερίδας φιλάθλων που πλέον κάνουν την πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης να μην είναι επιτυχία αν και αυτός ήταν ο φετινός στόχος.
Στο Ο.Α.Κ.Α. ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει ένα νέο αμυντικό δίδυμο, αυτό με το οποίο η λαρισινή ομάδα είχε κερδίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό με 1-0 την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τον Ααράμπ με τον Φεράρι. Τερματοφύλακας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα είναι ο Βράνιτς, δεξί μπακ ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Κατσιαρός.
Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα παίξει ο Ιγγλέσιας (μετά από αρκετό καιρό στην αρχική ενδεκάδα) και επίσης ο Φωτάκης με τον Ίλιτς. Στην επίθεση θα αγωνιστεί στην κορυφή ο Ζουράφσκι και στα δύο άκρα ο Μετίν μαζί με τον Γιαννακόπουλο ή τον Πάρα (θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή).
Στην τελευταία προπόνηση έδειξε να φεύγει από το 4-4-2 που αγωνίστηκε κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. (για να ακριβολογούμε 4-4-1-1) και να θέλει να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3.
Στόχος είναι μια καλή εμφάνιση που θα αλλάξει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τις δύο συνεχόμενες ήττες και κυρίως από την ήττα στο Αλκαζάρ από τον Π.Α.Ο.Κ.
Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμα οι: Σέρεμετ, Νταμπίζας, Βέμπερ, Σαρμιέντο, Κυριάκος, Βλασόπουλος και Τσίγκας.
Ο προπονητής δεν μπορούσε να υπολογίζει τους Κοτσόλη, Γκουέλα, Κυριακίδη (τραυματίες), Βενετίδη (τιμωρημένος) και Κώτσιος που έμεινε εκτός για ψυχολογικούς λόγους και μάλλον δεν θα παίξει σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια (ίσως μετά την απολογία του στην διοίκηση αλλάξουν τα πράγματα).
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Η Α.Ε.Λ. ετοιμάζει μια ριζική ανανέωση για τη νέα χρονιά και πληροφορίες θέλουν να φεύγουν πάνω από δέκα παίκτες ενώ κάποιοι θα παραμείνουν μόνο αν δεχθούν τα οικονομικά ανταλλάγματα που τους προσφέρει η διοίκηση. Αναλυτικά:
Γκουέλα: Μάλλον αποτελεί παρελθόν αφού δεν ικανοποίησε και η διοίκηση δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν του συμβολαίου του.
Κοτσόλης: Μέχρι τώρα οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και ο τερματοφύλακας που ήταν βασικός όλη τη χρονιά πληροφορίες θέλουν να έχει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό.
Σαρμιέντο: «Έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο Αθηνών αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα κάτι που ίσως γίνει σήμερα. Η διοίκηση του έκανε πρόταση που ο παίκτης τη θεώρησε χαμηλή.
Πάρα: Η Τσακαρίτα που ανήκει ο παίκτης που ανέβηκε φέτος στην Α’ Εθνική Αργεντινής έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και εκτός της Α.Ε.Λ. που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και ο Π.Α.Ο.Κ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθυντής του Π.Α.Ο.Κ. Ζήσης Βρύζας μίλησε με τον πρόεδρο της Τσακαρίτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αργεντινή.
Φεράρι: Δύσκολα θα μείνει και τη θέση του στο έμψυχο δυναμικό θα πάρει ο Τριποτσέρης που αποκτήθηκε πρόσφατα.
Φωτάκης: Η συμφωνία του με τον Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται μόνιμα στις στήλες όλων των εφημερίδων και όπου υπάρχει καπνό υπάρχει και...φωτιά.
Ίλιτς: Τελειώνει ο δανεισμός του και δεν θα παραμείνει στην ομάδα.
Μετίν: Είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει παρά την επιθυμία του Τούρκου ποδοσφαιριστή να παραμείνει.
Από κει και πέρα θα γίνει προσπάθεια να λυθούν πέντε συμβόλαια παικτών οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν ελάχιστη συμμετοχή στην φετινή Α.Ε.Λ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα Π.Α.Ο. - Α.Ε.Λ. θα είναι ο Σταθόπουλος (Αχαΐας) με βοηθούς τους :Μπαλτά Χ. (Αχαΐας), Σωτηρόπουλο Χ. (Αχαΐας) και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κατσιδώνης Ε. (Δωδ/νήσου), Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κουκούλας Γ.(Λέσβου)
ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Φουντώνει η μάχη των πλέι οφ, με τα παιχνίδια της τρίτης ημέρας και η αγωνία κορυφώνεται, σχετικά με τις συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι αυτό στην Τούμπα μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και της Α.Ε.Κ. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, η οποία θα τους ενισχύσει την προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα καταταγεί τρίτη στα πλέι οφ, θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο (30 Ιουλίου-6 Αυγούστου), ενώ πολύ σημαντικός στόχος είναι αυτός της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στον 4ο προκριματικό, δηλαδή ένα βήμα πριν τους ομίλους του Europa League. Οι αγώνες αυτής της φάσης διεξάγονται στις 20 και 27 Αυγούστου.
Ο πρώτος των πλέι οφ θα συμμετάσχει στις δύο φάσεις του «έξτρα» προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου λαμβάνουν μέρος ομάδες που δεν κατέκτησαν τον τίτλο, από τις χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 1-15 της βαθμολογίας της UEFA. Η πρώτη φάση διεξάγεται στις 28/29 Ιουλίου και 4/5 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη στις 18/19 και 25/26 Αυγούστου.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:
19:00 (Ο.Α.Κ.Α.) Παναθηναϊκός-Λάρισα
21:15 (Τούμπα) Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
Παναθηναϊκός      6
Π.Α.Ο.Κ.     6
Α.Ε.Κ.         5
Λάρισα       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass