ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Και 6ος συνδυασμός για την ΕΠΣΛ

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2009 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
 Οι εξελίξεις καταδεικνύουν ότι η φετινή εκλογική αναμέτρηση στην ΕΠΣΛ θα είναι πολύ σκληρή με τη συμμετοχή έξι συνολικά συνδυασμών αφού μετά τους κ. Γρηγορίου, Κουτσογιάννη, Κυριτσάκα, Παπαγεωργίου, Σουλούκο ετοιμάζεται και νέα κίνηση μιας ομάδας παραγόντων που όπως επισημαίνουν έχουν στόχο να πάνε μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.
Την κίνηση αυτή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στηρίζουν οι κ. Σταμουλάκης, Θεοδωράκος, Καραστέργιος, Κούδας, Καραγούγας, Χατζής, Πράτος, Κουκούλης και Κουτσοπάγος. Ήδη υπάρχουν επαφές και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να διευρυνθεί ο αριθμός των μελών της Κίνησης και εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η λίστα των ονομάτων.
Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους συνδυασμούς ο αντινομάρχης και γ. γραμματέας της απερχόμενης διοίκησης Νίκος Κουτσοαγιάννης έχει συμπεριλάβει στην ομάδα του τους κ. Τσινούλη, Μπαμπανίκο, Αρσενόπουλο, Λίταινα, Μανώλη, Τσιφλίκη, Μαστοροδήμο, Πατσιαούρα και Αγγελούλη ενώ εντός των ημερών αναμένεται το όνομα του ενδέκατου μέλους (ακούγονται οι Παζάρας, Σκρέτας και Ζαχόπουλος) που θα συμπληρώσει το παζλ των υποψηφίων.
Στο συνδυασμό του κ. Γρηγορίου το τοπίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με τις υποψηφιότητες. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης κ. Πουλαράκης, Βλάγκας, Λεωνιδάκης, Νταβαρούκας, ενώ τις υπόλοιπες έξι από τις έντεκα συνολικά θέσεις θα διεκδικήσουν οι κ. Γρηγοριάδης, Μητροδήμος, Κυριλλίδης, Μπαρμπαγιάννης, Μπατσίλας, Νάστος, Βογιατζής, Πράπας, Ιωαννίδης και Τάνας. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι εντός των ημερών αναμένεται να προστεθούν κι άλλα ονόματα με τα οποία θα ολοκληρωθεί η λίστα του συνδυασμού.
Ο αντιδήμαρχος Βάιος Κυριτσάκας έχει ήδη στο πλευρό του τους κ. Χρήστο Μπαχτσιβάνο, Γιώργο Αλεξίου, Γιώργο Αγορογιάννη, Θανάση Κοντοθανάση, Κώστα Νάκη, Αχιλλέα Βαρδακούλη, Νίκο Μήτσου, Αχιλλέα Στεργιάκη, Άρη Γαλάτο, Ηλία Σάλο και Γιάννη Χατζή, ενώ οι επαφές με παράγοντες του νομού συνεχίζονται αφού το ενδιαφέρον είναι μεγάλο κι έτσι αναμένονται και νέες προσθήκες ονομάτων.
Με το συνδυασμό του κ. Σουλούκου θα μετέχουν στην εκλογική διαδικασία του Ιουνίου οι κ. Μούτος, Ζάρρας, Παλιοτζήκας, Κώτσιος, Αλ. Κυριλλίδης, Λυτροκάπης, Καζτσάς και Παπαχρήστος. Η λίστα των ονομάτων αναμένεται να διευρυνθεί αφού οι συζητήσεις με παράγοντες του νομού συνεχίζονται.
Τέλος σε ό,τι αφορά στον πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης κ. Παπαγεωργίου έχουν ήδη ξεκινήσει οι διεργασίες και οι επαφές με τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στον συνδυασμό και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις. Πάντως σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι κ. Καρακάσης και Κανέλος.
*Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να προκηρυχθούν οι εκλογές της ΕΠΣΛ με απόφαση που θα πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο. Πιθανή ημερομηνία φέρεται η 21η Ιουνίου.
Α.Γ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass