ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Δεν αξίζατε τέτοια συμπεριφορά»

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2009 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
Το κλίμα στην Α.Ε.Λ. είναι βαρύ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα πλέι οφ από τη στιγμή μάλιστα που η λαρισινή ομάδα είχε πέντε παιχνίδια αήττητη στην κανονική περίοδο και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αφού πλέον δεν υπάρχει κίνητρο παρά μόνο η καλή εμφάνιση για ορισμένους. Με βάση τη μέχρι τώρα βαθμολογία, αν η Α.Ε.Λ. θέλει να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση, θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Π.Α.Ο. και Α.Ε.Κ. και να πάρει μια ισοπαλία εκτός έδρας με έναν εκ των Π.Α.Ο.Κ. και Π.Α.Ο.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, προσπάθησε χθες να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του με ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια και τόνισε: «Δεν αξίζατε τέτοια συμπεριφορά από τον κόσμο. Φέτος είχαμε μια πολύ καλή χρονιά , η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη και ξαφνικά μετά από δύο αποτελέσματα όλοι στράφηκαν εναντίον μας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γινόταν αν δεν παίζαμε του χρόνου στην Ευρώπη. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν και ειλικρινά ισχύει αυτό που είπα και στην αρχή των πλέι οφ ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όχι ότι θα τα καταφέρουμε. Η χρονιά μας είναι απόλυτα πετυχημένη και θεωρώ ότι δεν πρέπει κανείς να είναι απογοητευμένος. Μπράβο που καταφέρατε πολλά πράγματα αυτή τη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε στα τελευταία παιχνίδια να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό από τους αντιπάλους μας όπως συνέβη όλη την προηγούμενη περίοδο».
Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες και ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Βενετίδη, τους τραυματίες Κυριακίδη (χάνει όλη τη διοργάνωση) και Κοτσόλη (δεν θέλει ο τερματοφύλακας να ρισκάρει τη συμμετοχή του) και τον Ηλία Κώτσιο, που έμεινε εκτός για ψυχολογικούς κυρίως λόγους μετά το επεισόδιο που είχε με φιλάθλους κατά η διάρκεια του περασμένου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.
Από κει και πέρα όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει πολλές αλλαγές κυρίως στην άμυνα καθώς κεντρικό δίδυμο όπως έδειξε στην προπόνηση θα είναι ο Φεράρι με τον Ααράμπ και στη δεξιά πλευρά τη θέση τού Βέμπερ θα πάρει ο Μπουκουβάλας. Σίγουρη θα είναι και η συμμετοχή του Ιγγλέσιας που θα πάρει τη θέση του Σαρμιέντο που πληροφορίες θέλουν να υπέγραψε στον Ατρόμητο Αθηνών και θα... «ξανασμίξει» με τον πρώην τεχνικό των «βυσσινί» Γιώργο Δώνη.
Επίσης στην ενδεκάδα θα είναι ο Φωτάκης, ο Ίλιτς, ο Ζουράφσκι και ο Πάρα ή ο Γιαννακόπουλος.
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
«Κύμα» αλλαγών ετοιμάζεται στην Α.Ε.Λ. καθώς πάνω από δέκα παίκτες πιθανότατα θα εγκαταλείψουν το Αλκαζάρ για τη νέα περίοδο κάτι που σημαίνει ότι ο Ουζουνίδης θα έχει πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να κάνει μία ανταγωνιστική ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι: Ίλιτς, Γκουέλα, Φεράρι, Φωτάκης (οι πληροφορίες θέλουν αν έχει υπογράψει στον Π.Α.Ο.Κ.), Σαρμιέντο (σύμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών), ενώ θα γίνει προσπάθεια να λυθούν και ορισμένα συμβόλαια παικτών (ανέρχονται περίπου στα πέντε) και πιθανότατα δύσκολα θα παραμείνει και ο Κοτσόλης που υπάρχει οικονομική διαφορά.
ΥΠΕΓΡΑΨΕΟ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ
Παίκτης της Α.Ε.Λ. από χθες πρέπει να θεωρείται ο Κολοβέτσιος του Τυρνάβου 2000, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ επήλθε πλήρη συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών (των δύο ομάδων και του παίκτη).
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΟΣΙΡΙΝ
Όπως έγραψε εδώ και δέκα μέρες η «Ε» στη Λάρισα θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο Ουκρανός παίκτης Αλεξάντερ Κοσίριν, που στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. υποστηρίζουν ότι έρχεται για δοκιμή, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρει ότι έρχεται για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Η ουσία είναι ότι η Α.Ε.Λ. βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτησή του που δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά (είτε ικανοποιήσει στις δοκιμές είτε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις) να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βυσσινί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Και μέσω Α.Ε.Λ. η συγγνώμη...
Η «Ε» φιλοξένησε χθες τη συγγνώμη του Ηλία Κώτσιου για το επεισόδιο που είχε με μερίδα φιλάθλων στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. και την ίδια θέση είχε και στη γραπτή δήλωση που έκανε και στην επίσημη ιστοσελίδα της λαρισινής ομάδας που επαναλαμβάνει τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα μας. Αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένεια της Α.Ε.Λ. και όποιον αυτή συμπεριλαμβάνει – πρόεδρο, αντιπρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο, συμπαίκτες, προπονητές και κόσμο – για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου και αντίδραση προς μια μερίδα φιλάθλων κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Γνωρίζω ότι με ένα συγγνώμη δεν τελειώνουν όλα, όμως, στη δωδεκάχρονη παρουσία μου στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, έχω επιδείξει έναν χαρακτήρα και ένα ήθος ανθρώπου, που δεν δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν και για κανέναν λόγο και αγωνίζεται όσο μπορεί, με όλες του τις δυνάμεις, για το καλό της ομάδας στην οποία βρίσκεται. Έχω δημιουργήσει άριστες σχέσεις με τις προηγούμενες ομάδες μου και με τον κόσμο, ως ένας παίκτης που πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό. Σε όλες τις ομάδες έχω νιώσει την αποδοκιμασία από μερίδα φιλάθλων για τη μη καλή παρουσία τής ομάδας σε έναν αγώνα, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει την έντονη αποδοκιμασία που δέχομαι τον τελευταίο καιρό από ορισμένους φιλάθλους, ιδιαίτερα προς το πρόσωπό μου και την αγωνιστική μου παρουσία. Αγωνίστηκα μακριά από την πόλη μου από μικρό παιδί και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Κατάφερα να τους κάνω να με αγαπήσουν με τη συμπεριφορά μου και με την αγωνιστική μου παρουσία. Ως Λαρισαίος γύρισα για να παίξω στην ομάδα που λάτρευα από μικρός και στην οποία είχα όνειρο να αγωνιστώ. Στα δύο χρόνια παρουσίας μου, πιστεύω ότι βοήθησα κι εγώ την ομάδα να κάνει δύο μεγάλες χρονιές με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην πόλη μου δεν είχα την ανάλογη αποδοχή. Σέβομαι όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους που έχουν περάσει τόσα πολλά με την Α.Ε.Λ. Σέβομαι τα χρήματα που ξοδεύουν και την αγωνία τους για την ομάδα. Εγώ ο ίδιος έχω χαρακτηρίσει δημόσια τους οργανωμένους μας ως τους καλύτερους που έχω γνωρίσει και ως παράδειγμα φιλάθλων που στέκονται στο πλευρό της ομάδας, στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν θα επιτρέψω, όμως, ποτέ σε κανένα να μειώνει με την εμπάθειά του την οικογένειά μου, την προσωπικότητά μου, την προσπάθειά μου, τον ιδρώτα μου και τον αγώνα που κάνω για το καλό της ομάδας. Δεν θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός. Κλείνοντας, να ζητήσω και πάλι συγγνώμη και να πω ότι και οι δυνατοί χαρακτήρες και οι υπομονετικοί άνθρωποι κάποτε λυγίζουν και αντιδρούν».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass