Η ΕΛΜΕ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ 5-3 ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Λαρισινό κύπελλο με άρωμα... Καλαμαριάς

ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΗΤΡΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2009 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
Άρωμα... Καλαμαριάς είχε ο χθεσινός συναρπαστικός τελικός κυπέλλου εργαζομένων που βρήκε νικήτρια την ομάδα της ΕΛΜΕ. Αυτό γιατί στην απονομή έδωσε το παρών εκτός από το δήμαρχο της Λάρισας, κ. Τζανακούλη και αυτός της Καλαμαριάς κ. Οικονομίδης όπως και ο Θεόφιλος Μητρούδης. Η σχέση των δύο προσώπων είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό αφού ο πρώτος ήταν μάνατζερ για πολλά χρόνια στην εθνική μπάσκετ όπως και παράγοντας σε ομάδες αλλά και διαιτητής ενώ ο δεύτερος υπήρξε πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Άρη.
ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ένας αγώνας από τους... λίγους ήταν αυτός που διεξήχθη ανάμεσα στην ΕΛΜΕ και τους Εμπόρους. Το θέαμα μεταφράστηκε σε οκτώ τέρματα ενώ τα πολύ λίγα σε αριθμό φάουλ βοήθησαν αρκετά στο να γίνει ένα γρήγορο ματς χωρίς εκνευριστικές διακοπές.
Στο 5΄ μόλις λεπτό ο Μπόρας άνοιξε το σκορ για τους Εμπόρους όμως λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάπης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κώστας Κατσάρας ήταν αυτός που στο 35΄ έδωσε προβάδισμα στην ΕΛΜΕ και έτσι έληξε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιούτσιας έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Το 3-2 για την ΕΛΜΕ διαμόρφωσε ο Κατσάρας με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ στο 62’. Στο 71΄ ο Ζιάγκας με σούτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την ΕΛΜΕ (2-4) αλλά ο Ματράκης των Εμπόρων τροφοδότησε με ελπίδες την ομάδα του αφού μείωσε σε 3-4 στο 76’. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ όμως Κώστας Κατσάρας με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 5-3 ενώ αξίζει να σημείωσουμε πως λίγο πριν τη λήξη είχε και ένα δοκάρι.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΛΗΨΗ
Την απονομή του κυπέλλου στους νικητές πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λάρισας, κ. Τζανακούλης που ευχήθηκε σε όλους να παίζουν όσο πιο πολλά χρόνια μπορούν. Το κύπελλο στους ηττημένους έδωσε ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ, Γιάννης Οικονόμου που από την πλευρά του τόνισε τη σπουδαιότητα τα τέτοιων αγώνων. Μετάλλια στους διαιτητές απένειμε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Οικονομίδης που δεν ξέχασε να αναφέρει ένα ατυχές περιστατικό στη Θεσσαλονίκη όταν ένας εργοδηγός πέθανε κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ εργαζομένων πριν από έξι περίπου μήνες. Γι΄ αυτό υπογράμμισε πως η πρόληψη και ο έλεγχος είναι σημαντικά κομμάτια του αθλητισμού.
Στους αθλητές και στους παρευρισκόμενους μίλησε και ο διευθυντής του γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Κούργιας (παράλληλα και παίκτης της ομάδας της ΕΛΜΕ) που ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για τη διοργάνωση. Παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι αντιδήμαρχοι κ. Μπαρμπούτης και Καλαμπαλίκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΜΠΟΡΟΙ (Πετρόπουλος): Κορδίστας, Μπόρας, Σουρλής, Πετρόπουλος, Μπουκουβάλας, Ντόσας, Ρίζος, Σαμαράς, Κουτσιαφτίκης, Μπούσιας, Τσάκος ενώ έπαιξαν και οι: Στραβέλλας, Γκιθώνας, Τσιούτσιας, Φιλοκώστας, Ματράκης, Πολύζος και Κωστούλας.
ΕΛΜΕ (Κακαράντζας): Ντριγκόγιας, Κούργιας, Πουσπουρίκας, Κακαράτζας, Φιλανδριανός, Ζέρβας, Παπαντωνίου, Κυριάκου, Κατσάρας, Βασιλείου, Δολγύρας ενώ αγωνίστηκαν και οι παρακάτω παίκτες: Ζιάγκας, Τσιτώτας, Λιάπης και Ντικούδης.
* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κακάνης με βοηθούς τους κ.κ. Αγγελούλη και Νίκζα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass