ΚΡΙΣΙΜΟΣ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ» Ο ΜΗΝΑ ΜΑΪΟΣ

Έργα σε δύο ταμπλό για την ΑΕΛ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
Του Σωτ. Κέλλα
Ο Μάιος θα είναι πιθανότατα ο μήνας που θα παίξει η ΑΕΛ για πρώτη φορά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα (αρκεί να κερδίσει την Κυριακή στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό) αλλά και ένας κρίσιμος μήνας κατασκευαστικός, καθώς θα δίνει μάχη σε δύο ταμπλό.
Συγκεκριμένα, στα μέσα Μαΐου θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου (με την ολοκλήρωση ενός πανελληνίου πρωταθλήματος τένις) που θα περιλαμβάνουν δημιουργία δώδεκα νέων γηπέδων τένις και εκσκαφή για την κατασκευή του γηπέδου), ενώ από την ερχόμενη βδομάδα θα γίνουν μερικές εργασίες που θα είναι περισσότερο για να δημιουργηθούν υποδομές για την έναρξη των κυρίως εργασιών στα μέσα Μαΐου.
Όμως, δεν είναι μόνο αυτό το έργο γιατί με δεδομένο ότι του χρόνου η ομάδα δεν πρέπει να στερηθεί το Αλκαζάρ για τις πιθανές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά και για το νέο πρωτάθλημα (η αδειοδότηση είναι ίδια) θα πρέπει να ξεκινήσουν και στο Αλκαζάρ εργασίες που έχουν υποδείξει οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την αδειοδότηση.
Τα έργα αυτά πρέπει να ξεκινήσουν αρχές Μαΐου το αργότερο για να μπορέσουν να αποπερατωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου που θα επισκεφτεί ο εντεταλμένος άνθρωπος της ΟΥΕΦΑ το γήπεδο.
Και τα έργα αφορούν κυρίως στους χώρους υγιεινής και τις δημοσιογραφικές εγκαταστάσεις.
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν γρήγορα για να προλάβουν όλοι τις ημερομηνίες.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χωρίς προβλήματα ή για να ακριβολογούμε υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φεράρι έγινε η χθεσινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ. Στην λαρισινή ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για νίκη στη Λιβαδειά παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν τέσσερις απουσίες τιμωρημένων παικτών και αυτοί είναι οι Πάρα, Ναμπίζας, Ιγγλέσιας και Βέμπερ, κάτι που αναγκάζει τον τεχνικό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα έστω και προβλέψιμες.
Από σήμερα στο μεταξύ αρχίζει η διάθεση των 3.160 εισιτηρίων από την μπουτίκ της ομάδας (VISSINI STORE, Μανωλάκη 1-3) για το παιχνίδι αυτό που τιμώνται 30 ευρώ καθώς τα εισιτήρια των 25 ευρώ θα διατεθούν στους οργανωμένους οπαδούς.  
ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Στις 29 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί αν ισοβαθμήσουν Λάρισα και Άρης στην πέμπτη θέση μετά την τελευταία αγωνιστική (αυτό θα συμβεί αν η ΑΕΛ φέρει ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και κερδίσει ο Άρης τον Πανθρακικό την τελευταία αγωνιστική), ο μεταξύ τους αγώνας μπαράζ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:
«Ανακοινώνεται ότι στην περίπτωση ισοβαθμίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, θα πραγματοποιηθεί αγώνας κατάταξης (μπαράζ), όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, για την είσοδο στα Playoffs του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο αγώνας κατάταξης, στην περίπτωση της ισοβαθμίας, θα πραγματοποιηθεί, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ΠΑΕ, στο Ολυμπιακό Στάδιο (O.A.K.A. «Σπύρος Λούης»), την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 19.00».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass