ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Τριήμερο χορηγών από την ΠΑΕ ΑΕΛ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2009 3:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:37
Τριήμερο αφιέρωμα στους χορηγούς που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια άρχισε η ΠΕΑ ΑΕΛ την Πέμπτη και ολοκληρώνεται σήμερα με την επίσημη παρουσίασή τους στο ξενοδοχείο «Imperial».
Η πρώτη μέρα έγινε στο «GAEA Lifestyle Center» (Χατζημιχάλη 18) στη Φιλιππούπολη όπου πλημμύρισε από χαρούμενες φωνές παιδιών κάθε ηλικίας, τα οποία με έμπνευση την αγαπημένη τους ΑΕΛ ζωγράφισαν σε μουσαμά θέματα κατά τη βίας, των ναρκωτικών, του ρατσισμού, υπέρ της ομαδικότητας και της ομορφιάς του ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτότυπα παιχνίδια, να κερδίσουν πλούσια δώρα και να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους, Μαρίνο Ουζουνίδη, και παρουσία του προέδρου, Κώστα Πηλαδάκη, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα και χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους.
Ένα γεγονός που οργανώθηκε και ολοκληρώθηκε άψογα με την πολύτιμη αρωγή και των Προσκόπων Λάρισας.
Τα έργα των λιλιπούτειων καλλιτεχνών θα εκτεθούν στο στάδιο Αλκαζάρ στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Χθες οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην Κεντρική πλατεία όπου στα περίπτερα των χορηγών και παρουσία των αρχών της πόλης, ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη της τεχνικής ηγεσίας πάλι ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο υπογράφοντας αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές. Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία των Pandora’s Box.
Σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του «Larissa Imperial Classical Hotel», παρουσία όλων των στελεχών της ομάδας, των πολιτικών και αθλητικών αρχών της πόλης, αλλά και φιλάθλων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των επιχειρήσεων που συμμετείχαν φέτος στην ομάδα των χορηγών της ΑΕΛ και στήριξαν από το ξεκίνημα της περιόδου την προσπάθειά της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass