ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Νίκες μέχρι το τέλος

*ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ-ΜΑΡΤΙΝΟ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2009 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:34
Νίκες μέχρι το τέλος. Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στον Τύρναβο 2005, επτά αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.Η Τυρναβίτικη ομάδα ακολουθεί κατά πόδας τα Τρίκαλα, που δεν μπορούν να…νιώθουν άνετα και η μάχη για την άνοδο, αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.«Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε, γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εμείς θα το παλέψουμε και εφόσον υπάρχουν ελπίδες θα προσπαθούμε, γιατί είμαστε μια ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι τώρα, ξεπερνούν κάθε προσδοκία», επισήμανε ο έμπειρος μέσος του σωματείου, Γιώργος Κουρδής, ο οποίος για τον τελικό με τον Απόλλωνα Λάρισας την ερχόμενη Πέμπτη, τόνισε τα εξής: «Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θέλουμε αναμφισβήτητα το τρόπαιο και θα είναι μια ηθική ικανοποίηση για τη φετινή χρονιά, όπου δουλέψαμε πολύ και αξίζουμε κάθε διάκρισης».
ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ;
Για τον τελικό του κυπέλλου αλλά και το παιχνίδι του πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Οπούντιο Μαρτίνου, αμφίβολη θωρείται η συμμετοχή του Βρασίδα Κοντοθανάση, ο οποίος ένιωσε τράβηγμα στην προχθεσινή αναμέτρηση, τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο ίδιος πάντως επιθυμεί να αγωνισθεί , εφόσον αισθάνεται καλύτερα μετά τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.
Ελαφρό τράβηγμα υπέστη στον δικέφαλο και ο Νίκος Καρκαλέτσης στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Αχιλλέα, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».
Επίσης επανέρχεται και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ στο παιχνίδι του κυπέλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανδρέας Χατζηλιόντας, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελασσόνα.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το παιχνίδι Τύρναβος 2005-Αχιλλέας Φαρσάλων 3-0.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass