ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στα 10.4 εκ. ευρώ το συνολικό ποσό των χρεών

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2015 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:43
           

Στα 10,4 εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που θα κληθεί να καταβάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αρμόδια ΔΟΥ για να εξοφλήσει μετά και την ρύθμιση το χρέος που οφείλεται από τις εκκρεμότητες των προηγούμενων χρόνων. Η καταβολή του παραπάνω ποσού υπολογίζεται ως τις 15 Μαίου και αφού νωρίτερα η ΠΑΕ θα αποσυρθεί από τις δικαστικές διαμάχες που είχε με το Ελληνικό Δημόσιο ώστε σε τρείς μέρες μετά από την απόσυρση να καταβληθούν και τα χρήματα. Για το θέμα αυτό ο ΠΑΟΚ είναι σε καθημερινή επαφή με τις αρμόδιες φορολογικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η πολύχρονη εκκρεμότητα και επίπονη γραφειοκρατική διαδικασία.

Αύριο είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για την προώθηση του αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμδρομή του ΠΑΟΚ και του οργανισμού "Κάνε μια ευχή". Σ' αυτήν θα ανακοινωθεί η ευχή του 16χρονου Χρυσοβαλάντη και θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και η Πρόεδρος του Make a wish, Αναστασία Μανιά.

Από σήμερα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Θα σπουσιάσουν από το παιχνίδι της αυλαίας οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης, Νομπόα, Μακ και Κόστα και ο τραυματίας Σαλπιγγίδης. Θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας ο Πορτογάλος Μιγκέλ Βίτορ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass