ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (14.45 ALPHA)

Νίκη στον αγώνα, ήθος στην κερκίδα...

* ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2009 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:30
Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΛ στις 4.45 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σ’ ένα παιχνίδι που εκτός από την αγωνιστική νίκη (που στη χειρότερη περίπτωση θα τη διατηρήσει σε απόσταση τριών βαθμών από τον βασικό διώκτη τον Άρη) ζητάει και... νίκη στην κερκίδα που αυτή θα επιτευχθεί με την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων που θέλουν να αποδείξουν ότι στο γήπεδο του προέδρου της Σούπερ Λίγκα (Κωστή Πηλαδάκη) υπάρχει και ποδοσφαιρικός πολιτισμός.
Στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων έχει σημανθεί συναγερμός για το παιχνίδι αυτό και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς κάτι που σημαίνει ότι το Αλκαζάρ μπορεί να γεμίσει έστω και με την ευγενή χειρονομία της ΠΑΕ να μοιράσει χίλια εισιτήρια σε μαθητές (και αποτελεί μια κοινωνική προσφορά για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο). Ο κόσμος αυτό που πρέπει να κάνει είναι με κόσμιο τρόπο να ενισχύσει την ομάδα και να το πράξει μέχρι το τέλος του αγώνα μια και πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν όπως μαρτυράει και η βαθμολογική θέση των Θεσσαλονικέων.
Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, προσπάθησε όλη την εβδομάδα να ανεβάσει το ηθικό των παικτών μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, ενώ θα στερηθεί για έναν ακόμα αγώνα των υπηρεσιών του τραυματία Γιαννακόπουλου.
Σίγουρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ θα κάνει και αλλαγές στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν ο Στέφανος Κοτσόλης (ο μόνος που έχει αγωνισθεί σε όλα τα παιχνίδια), στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Βενετίδης ενώ σέντερ μπακ μάλλον θα είναι ο Νταμπίζας με τον Κώτσιο (αν και σε κάποια σημεία της προπόνησης δοκιμάστηκε και ο Ααράμπ).
Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ιγγλέσιας (λόγω του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ έχει ψηλούς επιθετικούς και θα προτιμηθεί του Κυριακίδη) και ο Σαρμιέντο, ενώ δεξιά στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μετίν και αριστερά ο Φωτάκης. Πίσω από τον Ζουράφσκι που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πάρα.
Αυτό που θα ζητήσει ο Ουζουνίδης είναι οι παίκτες του να παίξουν πειθαρχημένα και να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Εκτός των προαναφερόμενων έντεκα στην αποστολή συμπεριελήφθησαν και οι: Βράνιτς, Κατσιαρός, Βέμπερ, Κυριακίδης, Κυριάκος, Ίλιτς, Τσίγκας και Γκουέλα.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες προχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο «Imperial» υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη και του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους συζήτησαν για την πορεία τής ομάδας και τις πιθανότητες να παίξει στα πλέιη οφ, αλλά εκεί που επικέντρωσαν τη συζήτηση ήταν για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά. Και οι δύο συμφώνησαν ότι αν οι παίκτες αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους τότε θα βγει η ομάδα στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και επειδή θα μετέχει από τον Ιούλιο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα πρέπει να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο και όλες οι μεταγραφικές κινήσεις. Αυτό που θα γίνει γρήγορα είναι να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν τη νέα χρονιά, ενώ σε ορισμένους έχει γίνει ήδη οικονομική προσφορά (π.χ. Φωτάκης).
Ο ΠΑΟΚ
Χωρίς τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα παίξει ο ΠΑΟΚ σήμερα στο Αλκαζάρ και... χωρίς φιλάθλους μια και οι Θεσσαλονικείς δεν πήραν εισιτήρια (κάτι ανάλογο έκανε και η ΑΕΛ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα). Ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη και δεν συμμετέχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάντος.
Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα ενόψει των πλέι οφ καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μοναδικός ζωντανός στόχος.
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στη Σουρωτή ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε στους παίκτες την αποστολή για τον αγώνα στη Λάρισα, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Χούτο, Μπακαγιόκο, Κοντρέρας, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιερίνια.
ΣΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ
Ο ΝΑΪΜ ΑΑΡΑΜΠ
Στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας των Ελπίδων Βελγίου κλήθηκε ο 21χρονος αμυντικός της ΑΕΛ, Ναΐμ Ααράμπ.
Η καθιέρωση του ταλαντούχου αμυντικού στην ενδεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι θετικές εμφανίσεις του με το σύλλογο, έφεραν πρόσκληση από την Εθνική Ελπίδων του Βελγίου.
Ο 21χρονος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή για τους δύο φιλικούς αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Σουηδία στις 27 και 31 Μαρτίου.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Ολοκληρώθηκαν σε δύο στάδια στις εγκαταστάσεις αθλητικού κέντρου τα σεμινάρια από την Επιτροπή Διαιτησίας Λάρισας προς όλα τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, με αντικείμενο τους Κανονισμούς Διαιτησίας και τους Κανονισμούς Αγώνων Ποδοσφαίρου. Ομιλητές εκ μέρους της Ε.Δ. Λάρισας ήταν οι κ. Αργύρης Πάσχος και Σπύρος Τσιλίκης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass