ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (17.00)

Για την τιμή των... όπλων η ΑΕΛ ΓΣ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2009 1:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
 Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μεγάλες μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες... Έτσι λοιπόν η ΑΕΛ ΓΣ παρά το γεγονός πως βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην Α2 (υπάρχουν πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία) οφείλει να δείξει αξιοπρέπεια στην αγωνιστική της παρουσία μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, έτσι όπως τουλάχιστον αρμόζει στο όνομά της και στη μεγάλη της ιστορία (δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προήλθε από τον ΓΣΛ). Σήμερα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής οι «βυσσινί» υποδέχονται τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Νεάπολης και θα πρέπει να προσπαθήσουν για τη νίκη που θα διατηρήσει παράλληλα τις όποιες ελπίδες έχουν. Από την άλλη ο Πανελλήνιος όμως έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα και το έργο αν μη τι άλλο των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι πολύ δύσκολο.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ «ΤΙΓΡΗ»
Μάλιστα ο «τίγρης» μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα ανέφερε τα εξής: «Ξέρουμε όλοι ότι είμαστε σε δεινή θέση ως ομάδα και κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει σωτηρία. Παρότι πάντα είμαι εκ φύσεως ένας αισιόδοξος άνθρωπος, αυτή τη φορά είμαι εξαιρετικά προβληματισμένος. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει ο τρόπος δουλειάς μας και σκέψης. Συνεχίζουμε να προπονούμαστε σε υψηλό επίπεδο και θα το κάνουμε ως το τέλος. Αυτά που μας έλειψαν φέτος ήταν τα αποτελέσματα, η δουλειά μας όμως γινόταν πάντα σε υψηλά στάνταρντ. Δεν πήραμε κάποιες νίκες και το γεγονός αυτό επηρέασε την ψυχολογία μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας. Δεν τελείωσαν όλα ακόμη. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και γι’ αυτό είπαμε με τα παιδιά να συνεχίσουμε τελειώνοντας το πρωτάθλημα έχοντας την ίδια λογική. Δηλαδή πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς και ό,τι βγει. Κανείς από τα παιδιά δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να αλλοιώσω το πρωτάθλημα, αν όμως κάποιος παίκτης έχει μια καλή πρόταση και θελήσει να φύγει τότε το συζητάμε και με τη διοίκηση, καθώς δεν θα μπούμε εμπόδιο στην καριέρα κανενός. Αν τον διώξει το σωματείο τότε τα πράγματα αλλάζουν για μένα, καθώς θα είμαι αντίθετος».
Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Πανελλήνιο ο «Τίγρης», τόνισε: «Γνωρίζουμε όλοι τη μεγάλη δυναμικότητα του αντιπάλου. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά εμείς εμμένουμε στη λογική που ανέλυσα πριν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και σ’ αυτόν τον αγώνα».
ΜΕ ΟΣΤΟΪΤΣ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Με τον Τζούρο Όστοϊτς (καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε) έφτασε στη Λάρισα ο Πανελλήνιος. Στόχος των παικτών του Ηλία Ζούρου η δεύτερη διαδοχική νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης, Ηλίας Ζούρος, επισήμανε πως «Το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ είναι πολύ επικίνδυνο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass